Baca keterangan rasmi

Anna Maria College Menawarkan pengalaman pembelajaran yang sangat peribadi

Anna Maria College adalah sebuah institusi bersama pendidikan swasta yang ditubuhkan pada tahun 1946 oleh Sisters of Saint Anne. Dengan pendaftaran tahunan 1,500 pelajar, Kolej berbangga dengan menyediakan berasaskan nilai, perkhidmatan berfokuskan pendidikan seni liberal. AMC telah berkembang untuk menawarkan pelbagai jurusan ijazah, dan juga banyak program siswazah dan sijil, kedua-dua tanah dan dalam talian. Kecil nisbah pelajar-fakulti membolehkan satu pengalaman pembelajaran yang sangat peribadi, manakala kelas dan kampus saiz sederhana membolehkan penglibatan pelajar yang optimum. Kolej ini menawarkan 13 Bahagian III NCAA program sukan untuk lelaki dan wanita. Kampus AMC ini terletak hanya beberapa minit dari Worcester, MA 192 ekar di Paxton.

Pelajar di Anna Maria College menerima secara profesional berfokuskan, pendidikan seni liberal selaras dengan identiti Katolik dan nilai-nilai yang College.

AMC membezakan dirinya melalui pendidikan berorientasikan kerjaya seni liberal, fakulti boleh diakses dan responsif, saiz kelas yang kecil, dan pelbagai aktiviti kokurikulum termasuk Bahagian III olahraga. Jurusan yang popular adalah keadilan jenayah, sains kebakaran, terapi muzik, kejururawatan, kerja sosial dan pengurusan sukan.

AMC menawarkan Program Kepujian, serta pelbagai dan unik peluang belajar di luar negara. Anna Maria College juga merupakan ahli Konsortium Pendidikan Tinggi Pusat Massachusetts, sekumpulan 12 kolej yang membolehkan pelajar untuk menyeberangi daftar tanpa sebarang kos tambahan.

Anna Maria College: Misi Kami

Anna Maria College, Sebuah institusi Katolik pengajian tinggi, mengiktiraf tanggungjawab untuk berkhidmat kepada masyarakatnya serta-merta, Komanwel Massachusetts, negara dan dunia melalui penyediaan pendidikan, pemeliharaan pembelajaran, dan penajaan penyelidikannya.

Berakar dalam tradisi Katolik Rom pengajian tinggi, ANna Maria College dikekalkan dan dikendalikan selaras dengan nilai-nilai tradisi Yahudi-Kristian dan selaras dengan cita-cita foundresses, maka Sisters of Saint Anne. Ini cita-cita, yang mencerminkan pembangunan daripada jumlah makhluk manusia, juga termasuk meningkatkan akses kepada pendidikan berkualiti, inovasi pendidikan dan menghormati kemahiran praktikal.

Secara khusus, Anna Maria College Jangka misi untuk menjadi usaha mewujudkan dalam pelajarnya penglibatan intelektual, penyediaan kerjaya, kesedaran sosial, dedikasi kepada keadilan dan keamanan, sensitiviti agama dan moral, dan gaya hidup yang mampu mengekalkan ini dalam kira-kira.

Di samping itu, College komited untuk memupuk pembangunan rasa hormat terhadap diri sendiri dan untuk orang lain, dan juga rasa tanggungjawab kepada masyarakat dan dunia.

Untuk melaksanakan misi ini, Kolej menawarkan program mengintegrasikan pendidikan seni liberal dan penyediaan kerjaya kuat mahasiswa itu. Untuk pelajar-pelajar siswazah, maka College menawarkan pendidikan memupuk piawaian yang tinggi bagi pembangunan peribadi dan pencapaian profesional, dan juga rasa matang tanggungjawab.

Dalam memenuhi peranannya sebagai sebuah institusi pengajian tinggi, Anna Maria College tidak mendiskriminasi atas dasar mana-mana kategori yang dilindungi secara perundangan dalam pentadbiran dasar-dasar pendidikan, kemasukan dasar, biasiswa, program pinjaman, dan lain-lain program Kolej ditadbir.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Anna Maria College

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Program ini direka untuk menyediakan individu untuk kerjaya profesional dalam pengurusan dan menyediakan pengayaan pendidikan untuk p ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Program ini direka untuk menyediakan individu untuk kerjaya profesional dalam pengurusan dan menyediakan pengayaan pendidikan untuk profesional yang berpengalaman mencari perspektif pengurusan yang lebih luas. Sijil Lanjutan Perniagaan (ACB) juga disediakan serta Sijil Grant tulisan. Fakulti ini terdiri dari pengamal profesional yang kelayakan akademik ditingkatkan lagi oleh tahap pencapaian peribadi mereka. Pengalaman mereka menyediakan pelajar dengan baki berharga antara teori dan aplikasi.

Pelajar MBA boleh memilih kepekatan dalam etika dan kepimpinan, kewangan, informatik kesihatan, pemasaran, pengurusan sektor awam, pengurusan keselamatan atau pengurusan sukan. Pelajar mencari satu program perniagaan yang lebih meluas juga boleh memilih satu perniagaan am atau kepekatan sendiri direka, memilih kursus dari pelbagai bidang. Dalam usaha untuk melengkapkan kepekatan yang, pelajar mesti memilih empat elektif dari set kepekatan ini elektif.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
Sepenuh masa
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage