Baca keterangan rasmi

Vega ditubuhkan pada 1999 sebagai mengiktiraf tumpuan global yang beralih kepada Kepimpinan Jenama dan Pengurusan dan permintaan yang semakin meningkat untuk pemikir jenama kreatif dan inovatif. Institut bebas yang diiktiraf Pendidikan, Ijazah, Kepujian dan program Masters yang terkenal dan dihormati oleh industri komunikasi jenama, pemasaran dan.

Vega School, jenama pendidikan Institut bebas Pelajaran, percaya bahawa jenama adalah aset yang terbesar di dunia untuk perubahan yang bermakna. oleh itu Vega bertujuan untuk lulus generasi baru pemikir dengan menyampaikan Sijil yang diiktiraf sepenuhnya, program Baccalaureates, Kepujian dan Sarjana dalam pembinaan jenama dan komunikasi kreatif. mantra Vega - kebijaksanaandenganmagic - berkomunikasi kepercayaan dalam pemikiran strategik kreatif. Graduan IIE Vega merupakan explorer yang pintar, berwarna-warni dan bersemangat, tetapi secara umumnya berpuas hati dengan status quo kerana dia / dia tahu bahawa jenama, perniagaan, ekonomi dan masyarakat boleh menjadi lebih sihat dan lebih baik untuk rakyat.

Para graduan IIE berjaya menyumbang kepada masyarakat dalam pelbagai arena korporat dan sosial.

mengenai Vega

Vega adalah nama bintang yang paling terang dalam buruj cakerawala Lyra. Oleh kerana luminescence sengit dan peranan penting yang dimainkannya dalam pelayaran maritim, Vega telah digambarkan oleh ahli astrofizik Austin F. Gulliver sebagai "bintang paling penting seterusnya di langit selepas Matahari".

Ditubuhkan pada tahun 1998 oleh sekumpulan serpihan perintis, Mavericks dan inovator, Vega School dilahirkan sebagai tindak balas kepada keperluan mendesak untuk satu anjakan paradigma dari komunikasi pemasaran konvensional. Pendekatan tradisional untuk membina jenama, pemasaran dan pengiklanan telah habis dan dengan pantas mencapai mereka menjual-mengikut tarikh. Sebuah sekolah baru pemikiran telah diminta dan Vega menjawab panggilan itu.

Kepercayaan bahawa jenama itu dilahirkan untuk memimpin adalah asas falsafah Vega. Dalam kata-kata pengasas Vega Gordon Cook, "jenama yang menyampaikan makna tertentu dan unik untuk menambah nilai dan berhubung dengan orang." Dalam erti kata lain, jenama bukan sekadar nama produk tetapi manifestasi identiti dan yang lebih penting, tujuan: memikirkan jenama seperti Apple, Greenpeace dan Google dan anda dengan cepat menyedari bahawa jenama yang diperuntukkan adalah jauh lebih daripada huruf dan logo tetapi kuasa budaya yang kuat membentuk dunia seperti yang kita tahu.

Kami Pengajaran P HILOSOPHY

Prinsip pedagogi teras memeluk oleh Vega terpancar di dalam nama yang sangat kami. Sejak Vega adalah bintang pelayaran, konsep navigasi adalah penting kepada kaedah pengajaran yang unik Vega. pensyarah Vega adalah pelayar: kami didorong oleh etos pro-aktif, pakar bimbingan daripada yang maklumat semata-mata menyampaikan yang pasif diserap.

Pusat untuk proses pelayaran adalah dialog yang ditubuhkan antara navigator dan pelajar. Pemeriksaan yang ketat, kajian dan analisis kritikal idea membenarkan evolusi berterusan konsep ke dalam kerajinan akhir untuk menghasilkan keputusan yang paling halus dan bermakna mungkin. Mungkin asas yang paling penting dalam falsafah Vega pengajaran yang termaktub dalam kebijaksanaan mantra kamidengansihir. Dinyatakan dalam ucapan ini adalah sifat asasnya sinergi hubungan antara kreativiti dan strategi; inspirasi dan inovasi; idea dan perbuatan.

Val kami u es

Kami percaya dalam kreativiti dengan niat strategik
Kami percaya dalam permohonan kreatif ilmu tanpa sempadan
studio kami adalah imaginasi manusia dan kami berada di sini untuk bergembira krayon-terang
Kami berusaha untuk sentiasa sosial dan budaya yang relevan
Kami beriman sentiasa menjadi mesra dan segera manusia kerana ini memberi ruang untuk kebijaksanaan dengan sihir ke permukaan
Kami berusaha untuk berada di pinggir hadapan dalam inovasi
Kami menghubungkan perniagaan untuk keuntungan dengan menambah nilai kepada kehidupan orang-orang
Program diajar dalam:
English