Baca keterangan rasmi

DSSA

Pendidikan dalam reka bentuk adalah tidak berbeza daripada reka bentuk sendiri. Ia perlu dirancang dengan baik, kontemporari dan, di atas semua, kreatif. Itulah falsafah kami di The Design School Afrika Selatan (DSSA).

The Design School Southern Africa (DSSA) ditubuhkan pada tahun 1990, dan hari ini adalah satu bahagian penting dalam The Independent Institut Pendidikan (Pty) Ltd (The IIE), yang merupakan pembekal swasta yang berdaftar terkemuka bagi pendidikan tinggi di Afrika Selatan.

graduan IIE dari The Design School Afrika Selatan (DSSA) yang dihormati di seluruh industri reka bentuk. Ini kerana The Design School Southern Africa (DSSA) mengimbangkan potensi semula jadi kreatif dengan persediaan vokasional melalui kecemerlangan akademik dan pengalaman industri. kelas kecil membolehkan suasana pembelajaran yang menjadi sumber inspirasi, menyesuaikan diri dan inovatif; untuk memberi pelajar peluang terbaik untuk kejayaan dalam industri yang menarik, mencabar.

Jika anda berminat dan mempunyai bakat semula jadi untuk reka bentuk, The Design School Southern Africa (DSSA) akan membantu anda membina asas yang anda perlukan untuk menjayakan kerjaya pilihan anda.

Program diajar dalam:
English