Milpark Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA).

Sekolah Perdagangan.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Sarjana Muda Perdagangan (dengan major dalam Pengurusan Pemasaran)
Sarjana Muda Perdagangan (dengan majoriti Sumber Manusia)
Sarjana Muda Perdagangan (dengan major Tax)
Sarjana Muda Perdagangan (dengan major dalam Pematuhan dan Pengurusan Risiko)
B asrama Perdagangan (dengan major dalam Perbankan)
Sarjana Muda Perdagangan (dengan major dalam Perbankan dan Pengurusan Pelaburan)
Sarjana Muda Perdagangan (dengan major dalam Perancangan Kewangan)

Pada penubuhannya pada tahun 1997, Pendidikan Milpark merupakan salah satu penyedia swasta pertama pendidikan pengurusan yang lebih tinggi di Afrika Selatan. Hari ini, ia tetap menjadi penyedia utama Pendidikan Tinggi dan kelayakan Pendidikan dan Latihan Lanjutan.

Pendidikan Milpark didaftarkan dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan Tinggi Afrika Selatan (DHET) sebagai Institusi Pengajian Tinggi Swasta (No 2007 / HE07 / 003). Dengan jejak kebangsaan di Afrika Selatan, Milpark mempunyai dua kampus pengajaran di Cape Town dan Johannesburg, dan sebuah pejabat sokongan di Durban.

Kelayakan utama kami, MBA, telah menduduki tempat ke-1 di kalangan penyedia swasta MBA di Afrika Selatan oleh PMR.africa selama lima tahun berturut-turut (dari 2013 hingga 2017).

Penyelesaian pembelajaran responsif dan fleksibel, mulai dari peringkat sarjana hingga peringkat pascasarjana, didasarkan pada premis pendidikan tuisyen, perkhidmatan dan kecemerlangan sokongan yang berkaitan dan berkualiti, dan perkongsian dinamik dengan industri.

Semua program kami, dari MBA hingga kursus pendek, disampaikan melalui pembelajaran kelas, pembelajaran dalam talian dan pembelajaran jarak jauh dalam talian.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MBA » Lihat Online Ijazah Sarjana Muda »

Program-program
Video

Study at Milpark Education