Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 5 MBA Program dalam Vietnam 2023

5 MBA Program dalam Vietnam 2023

Gambaran keseluruhan

Vietnam telah mengalami pembangunan yang pesat dan pertumbuhan ekonomi, menarik golongan profesional dan pelajar dari seluruh dunia untuk melabur dan belajar di negara ini Asia indah. Rakyat Vietnam menghargai budaya mereka yang kaya dan tradisional yang mesra dan terbuka, mengalu-alukan kepada mereka yang memilih untuk Vietnam pendidikan siswazah mereka. Di Vietnam, pendidikan adalah sangat dihormati dan ini telah menyumbang kepada banyak program terkemuka untuk MBA di Vietnam.

MBA dalam program Vietnam distrukturkan untuk memeriksa perniagaan dari kedua-dua perspektif Asia dan global. Pelajar yang mengikuti MBA di Vietnam kurikulum pengalaman yang membolehkan mereka menjadi profesional yang serba boleh dengan mempelajari semua aspek perniagaan, termasuk pemasaran, ekonomi, pengurusan, kepimpinan, kewangan, dan sumber manusia. MBA dalam program Vietnam mengajar pelajar kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam pasaran global yang kompetitif di mana ia adalah penting untuk dapat berfikir secara strategik untuk menyelesaikan masalah dalam perniagaan.

Anda boleh menatal melalui pilihan di bawah untuk mencari MBA dalam program Vietnam yang paling sepadan dengan keperluan dan kepentingan anda. Anda boleh mendapatkan pendidikan yang anda telah mencari!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian