Keystone logo

8 MBA Program dalam Turki untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)
  • Fesyen (1)
  • Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

MBA Program dalam Turki

Turki adalah anggota G-20 ekonomi utama, terletak di sempadan di antara Eropah dan Asia, mewujudkan gabungan unik Timur dan Barat budaya. Ia adalah lokasi yang ideal untuk ramai pelajar antarabangsa yang ingin MBA di Turki.

Program-program yang pelbagai untuk MBA di Turki akan memberi kemahiran perniagaan yang diperlukan seperti serba boleh, inisiatif organisasi, tingkah laku yang beretika, dan kepimpinan. Mereka juga memerlukan aplikasi praktikal teori dan metodologi perniagaan yang dipelajari semasa kursus. Guru-guru di institusi-institusi ini yang ketara mahir bertindak balas kepada perubahan pesat ekonomi global hari ini 's, dan akan membimbing pelajar melalui ketua-permulaan mereka dalam menangani cabaran-cabaran yang sama. Pelajar yang mengikuti MBA di Turki akan mendapat asas yang kukuh dalam perniagaan melalui kursus memeriksa pemasaran, kewangan, perakaunan, pengurusan, dan etika. Dengan program sambilan dan sepenuh masa, pelajar mempunyai pilihan ketika datang untuk mengambil MBA di Turki.

Tatal melalui program-program di bawah dan mendapati MBA di Turki yang anda sedang mencari!