Keystone logo

12 MBA Program dalam Thailand untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MBA Program dalam Thailand

Thailand adalah rumah bagi banyak universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menawarkan program-program terkemuka untuk MBA di Thailand. Selain daripada pendidikan yang sangat baik, pelajar antarabangsa boleh mengambil kesempatan daripada apa yang Thailand tawarkan: hospitaliti, landskap yang indah, pantai, makanan yang hebat, dan budaya yang kaya.

MBA di Thailand boleh menjadi satu langkah di sepanjang jalan anda untuk kerjaya yang lebih kukuh dan lebih berjaya dalam perniagaan. Pelajar dalam separuh masa atau MBA program sepenuh masa boleh memilih sektor perniagaan yang paling menarik minat mereka. Pelajar yang mengikuti MBA di Thailand mempunyai banyak pilihan kajian menarik, sebagai contoh, dia boleh menjadi pakar dalam perniagaan antarabangsa, pengurusan teknologi perniagaan, kewangan, teknologi maklumat, pemasaran atau sektor perniagaan lain. Graduan yang mempunyai MBA di Thailand sering pergi untuk menjadi usahawan yang berjaya atau memegang jawatan dalam syarikat-syarikat multinasional, syarikat atau kerajaan berunding.

Baca lebih lanjut di bawah dan meminta maklumat mengenai MBA ini dalam program Thailand!