Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 11 MBA Program dalam Thailand 2024

11 MBA Program dalam Thailand 2024

Gambaran keseluruhan

Thailand adalah rumah bagi banyak universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menawarkan program-program terkemuka untuk MBA di Thailand. Selain daripada pendidikan yang sangat baik, pelajar antarabangsa boleh mengambil kesempatan daripada apa yang Thailand tawarkan: hospitaliti, landskap yang indah, pantai, makanan yang hebat, dan budaya yang kaya.

MBA di Thailand boleh menjadi satu langkah di sepanjang jalan anda untuk kerjaya yang lebih kukuh dan lebih berjaya dalam perniagaan. Pelajar dalam separuh masa atau MBA program sepenuh masa boleh memilih sektor perniagaan yang paling menarik minat mereka. Pelajar yang mengikuti MBA di Thailand mempunyai banyak pilihan kajian menarik, sebagai contoh, dia boleh menjadi pakar dalam perniagaan antarabangsa, pengurusan teknologi perniagaan, kewangan, teknologi maklumat, pemasaran atau sektor perniagaan lain. Graduan yang mempunyai MBA di Thailand sering pergi untuk menjadi usahawan yang berjaya atau memegang jawatan dalam syarikat-syarikat multinasional, syarikat atau kerajaan berunding.

Baca lebih lanjut di bawah dan meminta maklumat mengenai MBA ini dalam program Thailand!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian