Keystone logo

6 MBA Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat dalam Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Teknologi
  • Teknologi Maklumat
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (6)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MBA Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Maklumat

Industri IT sedang mengalami pertumbuhan yang luar biasa hari ini dengan keperluan profesional yang berkelayakan dan terlatih semakin meningkat. Mengambil MBA dalam IT di Amerika Syarikat boleh membantu anda menjadi seorang pakar IT dicari oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia.

MBA dalam IT di Amerika Syarikat akan memberikan anda pendidikan luar biasa di negara ini sangat berkaitan dengan pembangunan IT. Kursus-kursus yang diliputi dalam MBA dalam IT di Amerika Syarikat mungkin termasuk perisian komputer dan perkakasan penilaian, pengaturcaraan, telekomunikasi atau algoritma. Lebih-lebih lagi, ia akan melatih anda dalam bidang utama pengurusan dan pentadbiran perniagaan termasuk kewangan, ekonomi, pemasaran, sumber manusia, perakaunan, strategi, pengurusan projek dan kepimpinan.Dengan pendidikan yang kompleks ini, anda akan dapat untuk mengambil alih jawatan kanan utama dalam industri IT yang mana-mana sahaja di dunia.

Jika anda ingin menjadi sebahagian daripada, mencabar dan berprestij dunia IT yang semakin berkembang, mengambil MBA dalam IT di Amerika Syarikat. Lihatlah senarai dibawah, hubungi sekolah kegemaran anda dan mula membuat impian anda menjadi kenyataan hari ini sudah!