Keystone logo

Penapis

 • MBA
 • Singapura
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (2)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
 • Pengajian Kejuruteraan (1)
 • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

18 MBA Program dalam Singapura untuk 2024

  MBA Program dalam Singapura

  Singapura telah menjadi lokasi utama untuk pelajar antarabangsa. Singapura bangga dalam menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dalam pelbagai budaya, gaya hidup bandar yang bertenaga. Singapura adalah pusat kewangan dan ekonomi, menjadikannya menarik kepada kedua-dua profesional dan pelajar mencari MBA Singapura.

  Pelajar yang mengikuti MBA di Singapura akan mendapat asas yang kukuh dalam perniagaan dan juga boleh memilih antara kawasan khusus, seperti pemasaran, teknologi maklumat, kewangan, psikologi, dan hospitaliti. Pelajar program MBA Singapura akan mengambil perspektif global, dengan tumpuan di Asia. Secara umumnya, program MBA Singapura terdiri daripada kursus yang mencabar, kerja berkumpulan, projek, peperiksaan, dan aktiviti program. Beberapa program untuk MBA Singapura juga membolehkan pilihan untuk belajar di luar negara.

  Jika anda sedang mencari untuk program MBA terkemuka dalam negara yang menarik, kemudian mempertimbangkan MBA Singapura. Sila lihat di pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya!

  Mencari MBA anda di Singapura di sini hari ini!