Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 4 MBA Program dalam Rusia 2023

4 MBA Program dalam Rusia 2023

Gambaran keseluruhan

Rusia adalah sebuah negara yang kaya dengan sumber dengan pembangunan ekonomi yang tinggi dalam bidang pendidikan, sains dan industri. Terdapat beberapa institusi akademik berkualiti tinggi dengan fakulti yang berpengalaman dan perlu diberi perhatian. Di samping itu, pelajar MBA Rusia mendapati bahawa menghadiri sekolah di Rusia adalah berpatutan dan fleksibel. Pelajar mendapat manfaat bukan sahaja daripada pendidikan yang sangat baik, tetapi persekitaran yang intelektual dan budaya merangsang.

Terdapat banyak institusi akademik terkemuka yang menawarkan pelbagai MBA Rusia darjah direka untuk semua jenis pelajar. MBA Rusia boleh meluaskan 'ufuk profesional s dengan meningkatkan satu ' orang perniagaan imbangan kemahiran kuantitatif, analisis, dan interpersonal. Sama ada lulusan dari universiti, atau pekerja profesional dengan pengalaman perniagaan, terdapat beberapa program dan pengkhususan pilihan MBA Rusia untuk dipilih. Di samping itu, pelajar yang memerlukan fleksibiliti dalam penjadualan mempunyai pilihan untuk program penuh atau separuh masa.

Untuk mencari program MBA Rusia untuk anda, kita lihat melalui pilihan di bawah!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Rusia
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian