Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 4 MBA Program dalam Qatar 2024

4 MBA Program dalam Qatar 2024

Gambaran keseluruhan

Dapatkan MBA anda di Qatar dan menerima kualiti pendidikan yang tinggi di negara yang mempunyai ekonomi yang pesat membangun yang boleh membentuk perniagaan di seluruh rantau Teluk. Qatar adalah penetapan standard untuk pendidikan tinggi di Timur Tengah. Menjadi sebahagian daripada ini dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Qatar. MBA di Qatar adalah satu peluang yang menarik untuk membangunkan kemahiran perniagaan yang diperlukan untuk memasuki pasaran yang berdaya saing sebagai seorang profesional perniagaan.

Sebagai sebahagian daripada MBA di Qatar, anda akan belajar tentang bagaimana untuk memohon teori perniagaan dan kaedah untuk menjalankan amalan, tanggungjawab sosial korporat, belajar kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan yang berkesan, dan menggunakan pengetahuan dan kemahiran untuk perniagaan membuat keputusan dalam pasaran global. MBA di Qatar akan memberi anda asas perniagaan yang kukuh dalam bidang-bidang seperti kewangan, pengurusan, teknologi maklumat dan pemasaran, dan akan membuka pintu kepada banyak peluang perniagaan.

Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai MBA dalam pilihan Qatar, lihat di bawah dan mungkin anda akan mencari program yang sesuai bagi anda. Mulakan carian anda dengan segera!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian