Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 MBA Program dalam Senhora da Hora, Portugal 2023

2 MBA Program dalam Senhora da Hora, Portugal 2023

Gambaran keseluruhan

Sebagai ahli penting dalam Kesatuan Eropah, Portugal mempunyai banyak untuk menawarkan pelajar yang berminat dalam program MBA. Portugal sektor ekonomi yang penting dalam negeri seperti pertanian, pelancongan, bioteknologi, perisian, perbankan, insurans dan 's, juga menawarkan pelbagai kaya dengan prospek untuk pelajar MBA Portugal untuk meneroka. Ketika waktu lapang, pelajar boleh mengambil di tempat-tempat menarik di bandar-bandar banyak dengan kemudahan moden dan keindahan dari zaman purba.

MBA Portugal boleh meningkatkan potensi mana-mana profesional perniagaan. Sama ada matlamat utama ialah kenaikan pangkat, tahap yang lebih tinggi kebebasan atau pergerakan antara sektor perniagaan, atau pemilikan perniagaan, MBA Portugal menambah daya saing kepada mana-mana CV. Bagi pelajar-pelajar yang mungkin ingin mengambil ijazah MBA Portugal mereka, terdapat pelbagai pilihan pengkhususan dari beberapa institusi perlu diberi perhatian, beberapa contoh yang pemasaran, pengurusan dan kesihatan ekonomi, kewangan atau tenaga.

Baca lebih lanjut mengenai program-program MBA Portugal, hari ini!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Portugal
  • Senhora da Hora
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan