Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 20 MBA Program dalam Perniagaan Antarabangsa dalam Amerika Syarikat 2024

20 MBA Program dalam Perniagaan Antarabangsa dalam Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Jumlah perdagangan antarabangsa dan perniagaan telah meningkat secara besar-besaran, bersama-sama dengan pergerakan idea dan wang yang berjalan dengan cepat dan lebih cepat terima kasih kepada globalisasi. Amerika Syarikat memainkan peranan penting dalam dunia perniagaan ini yang semakin meningkat. Mengambil MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Amerika Syarikat itu akan membolehkan anda untuk belajar yang terbaik dari yang terbaik dari segi memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia global yang mencabar pada hari ini.

MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Amerika Syarikat menangani asas-asas perniagaan yang penting bersama-sama dengan isu-isu pengurusan antarabangsa. Pelajar pertama mendapatkan latar belakang yang kukuh dalam strategi perniagaan, ekonomi, kewangan, analisis organisasi, pengurusan atau pemasaran.Mereka kemudian mendapat peluang untuk menumpukan minat mereka dalam bidang-bidang pilihan mereka seperti pelaburan asing, pemasaran antarabangsa atau kesan globalisasi. MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Amerika Syarikat adalah ijazah berprestij yang diiktiraf di seluruh dunia dan dicari oleh syarikat-syarikat antarabangsa yang terkenal.

Jika anda ingin meningkatkan kerjaya anda semasa mempunyai dunia peluang terbuka kepada anda, memohon MBA dalam Perniagaan Antarabangsa di Amerika Syarikat. Lihatlah senarai dibawah dan mencari satu yang anda suka terbaik!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan Antarabangsa
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (20)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian