Keystone logo

1 MBA Program dalam Pengajian Perniagaan Pentadbiran Perniagaan dalam Magnolia, Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Perniagaan
 • Pentadbiran Perniagaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  Popular education type

  MBA Program dalam Pengajian Perniagaan Pentadbiran Perniagaan

  Magnolia adalah kerusi daerah of Columbia, yang diasaskan pada 1853. Mongolia terkenal kerana Universiti sangat kedudukan yang menawarkan ijazah tahap profesional dalam perniagaan, tadbir urus, IT, pendidikan, undang-undang, pendidikan dan lain-lain acara kebudayaan Tahunan, muzium, kemudahan perkapalan pusat bandar dan pemandangan yang indah membuat Mongolia tempat yang meriah dan sihat untuk mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi.

  pentadbiran perniagaan berkaitan dengan aktiviti-aktiviti yang perlu disiapkan untuk mengekalkan standard tertentu operasi dalam sesebuah organisasi. Pelajar yang belajar bidang ini boleh belajar tentang pengurusan, membuat keputusan, kewangan, pemasaran dan produktiviti.

  Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

  Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.