Keystone logo

24 MBA Program dalam Pengurusan dalam Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (24)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  MBA Program dalam Pengurusan

  Hari ini, pengurusan merupakan salah satu kawasan yang paling penting tetapi juga yang paling mencabar. Sama ada anda seorang yang bercita-cita palungan atau yang berpengalaman, Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan di Amerika Syarikat akan meningkatkan pendidikan anda dan juga peluang-peluang kerjaya. Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan di Amerika Syarikat direka untuk sesuai dengan minat anda, keperluan dan pengalaman profesional. Dalam program ini, anda akan dapat untuk membangunkan pengurusan dan kemahiran interpersonal dalam usaha mencapai matlamat pengurusan dan kepimpinan anda.

  Fokus utama ijazah MBA dalam Pengurusan di Amerika Syarikat adalah untuk mengajar pelajar bagaimana untuk memahami perniagaan dan pengurusan dalam konteks global. Selain itu, pelajar akan belajar untuk menguruskan perubahan, berfikir secara kritis dan mencari penyelesaian untuk masalah yang mencabar.Mereka juga akan diberi peluang untuk memberi tumpuan kepada disiplin pengurusan pilihan mereka dan menimba pengalaman hands-on dalam bidang itu.

  Ambil masa depan anda ke dalam tangan anda sendiri dan mencapai matlamat profesional anda dengan mengambil MBA dalam Pengurusan di Amerika Syarikat. Carian opsyen yang ditawarkan di bawah dan hubungi sekolah kegemaran anda sudah hari ini!