Keystone logo

10 MBA Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Projek dalam Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Projek
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (10)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  MBA Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Projek

  Dengan isu-isu perniagaan hari ini semakin kompleks dan projek mendapatkan yang lebih global, terdapat keperluan yang semakin meningkat bagi pengurus projek yang cekap. Mengambil ijazah MBA Pengurusan Projek di Amerika Syarikat dan menjadi pakar. Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Projek di Amerika Syarikat direka untuk orang-orang yang sudah mempunyai pengalaman dengan pengurusan projek dan ingin mendapatkan kemahiran pengurusan peringkat tinggi dan perspektif global.

  Semasa MBA dalam Pengurusan Projek di Amerika Syarikat, anda akan mendapat teknik-teknik dan alat yang diperlukan untuk menguruskan projek-projek dengan jayanya, dan semua yang di beberapa universiti di Amerika Syarikat terbaik. Anda akan diarahkan pada antara lain pengurusan risiko, isu individu dan pasukan, struktur organisasi, kos projek dan perancangan masa dan pengurusan kualiti projek.Selain itu, anda akan mendapat pengalaman hands-on dalam persekitaran perniagaan termasuk kecekapan analisis perniagaan, komunikasi profesional dan bangunan pasukan korporat.

  Jika anda ingin mendapatkan ijazah berprestij dari beberapa universiti terkemuka di dunia, mengambil MBA dalam Pengurusan Projek di Amerika Syarikat. Lihatlah senarai dibawah untuk mencari yang terbaik!