Keystone logo

8 MBA Program dalam Pengurusan Mewah 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Mewah
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (8)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   MBA Program dalam Pengurusan Mewah

   Adakah anda menerokai wangian terbaru, kosmetik, minuman wain dan denda? Adakah anda menikmati bekerja rapat dengan dunia fesyen? Jika ya, maka anda adalah sesuai bagi mengikuti Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam menguruskan syarikat produk mewah.

   Seperti kebanyakan pelajar masa depan, anda mungkin tertanya-tanya, apakah MBA dalam Pengurusan Mewah? Ringkasnya, selesai program anugerah ini anda dengan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan yang akan menyediakan anda dengan peluang untuk kerjaya dalam sektor mewah. Kursus ini merangkumi pelbagai topik, termasuk pengetahuan produk mewah, trend pemasaran dan pengurusan jenama. Ijazah ini adalah pilihan yang tepat jika anda menikmati bekerja dengan mewah pakaian, aksesori dan makanan. Program ini juga akan melatih anda untuk kerja-kerja masa depan dalam pengurusan pekerja, produk dan syarikat keseluruhan.Kursus biasanya ditawarkan dalam beberapa format yang merangkumi kuliah, bacaan langsung dan latihan untuk menggunakan kemahiran anda untuk tetapan kehidupan sebenar.

   Faedah pendapatan MBA dalam sektor mewah melanjutkan jauh di luar gaji anda. Ijazah ini akan mewujudkan peluang-peluang untuk bekerja di lokasi di seluruh dunia, dan juga dengan rakan sekerja dan syarikat-syarikat. Ijazah ini akan meningkatkan pengetahuan anda tentang jenama mewah dan kreativiti anda sendiri juga.

   Kos memperoleh ijazah pengurusan mewah maju bergantung kepada sekolah yang anda pilih. Ia adalah yang terbaik untuk memeriksa dengan sekolah pilihan anda untuk mendapatkan maklumat terperinci tentang tuisyen dan yuran.

   Sebaik sahaja anda telah memperoleh ijazah MBA anda dalam pengurusan mewah, anda akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam pelbagai jawatan yang terletak di seluruh dunia. Graduan sering mempunyai kerjaya lumayan sebagai pengurus produk, pengurus komunikasi perniagaan, perjalanan pengurus runcit dan perunding pemasaran.Anda juga boleh mempunyai peluang untuk bekerja sebagai naib presiden kanan wangian atau roh-roh syarikat. Jawatan lain termasuk perancangan strategik dan kajian untuk beberapa yang paling terkenal pakaian, wangian dan syarikat-syarikat kosmetik di planet ini.

   Adakah anda masih tertanya-tanya apa yang MBA dalam Pengurusan Mewah? Anda boleh mencari jawapan dengan menghubungi sekolah yang anda pilih. Anda juga boleh mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.