Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sambilan MBA Program dalam Pengurusan Mampan dalam San Francisco, Amerika Syarikat 2023

Sambilan MBA Program dalam Pengurusan Mampan dalam San Francisco, Amerika Syarikat 2023

Gambaran keseluruhan

San Francisco mengetuai hub kewangan dan budaya California. Bersama-sama dengan subjek kontemporari lain institusi pendidikan tinggi di bandar yang terkenal dengan ijazah dalam kesihatan dan sains bioperubatan.

Kursus dalam pengurusan yang mampan boleh menyediakan pelajar untuk memimpin organisasi dengan cara yang mengimbangi keperluan perniagaan, alam sekitar dan masyarakat. Pelajar boleh memberi tumpuan kepada kemampanan dalam industri atau fungsi pekerjaan tertentu, kerana ia adalah bidang yang biasanya berkaitan dengan semua perniagaan.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) adalah ijazah lanjutan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai kajian perniagaan. Darjah MBA adalah dianggap salah satu yang paling berprestij dan dicari darjah di dunia.

Pembelajaran sambilan membolehkan seseorang memperoleh ijazah atau kelayakan walaupun tidak dapat hadir ke sekolah secara sepenuh masa. Seseorang boleh belajar mengikut kadar sendiri, secara beransur-ansur mengumpul kredit yang dikira dalam kelayakan akhir.

Baca lagi

Penapis

  • Pengajian Ekonomi Mampan
Bidang pengajian
  • Pengajian Kemampanan (0)
  • Kembali ke kategori utama
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian