Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 30 MBA Program dalam Pemasaran dalam Amerika Syarikat 2024

30 MBA Program dalam Pemasaran dalam Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Interconnects Pemasaran penyelidikan, pengiklanan jenama, pembangunan produk, PR dan strategi memberi tumpuan semua sekali gus, dan menjadikannya sebagai satu bidang utama untuk banyak syarikat di seluruh dunia. Mengambil MBA dalam Pemasaran di Amerika Syarikat akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memegang jawatan eksekutif dalam pemasaran di pelbagai industri.

Pelajar MBA dalam program pemasaran di Amerika Syarikat pertama akan mendapat latar belakang yang menyeluruh dalam penyelidikan, strategi pemasaran dan gelagat pengguna. Fokus utama, bagaimanapun, adalah pada memahami pemasaran dalam dunia global hari ini. MBA dalam Pemasaran di Amerika Syarikat itu akan mengajar anda semua tentang pemasaran antarabangsa, proses pembuatan keputusan yang pergi dengan produk pemasaran di luar negara dan aspek-aspek politik, ekonomi dan budaya yang memberi kesan kepada proses pemasaran antarabangsa.Semua ini di premis itu beberapa universiti terkemuka di dunia.

Jika anda ingin mendapatkan ijazah berprestij yang akan membuka sebuah dunia peluang kepada anda, memohon MBA dalam Pemasaran di Amerika Syarikat. Lihatlah pilihan di bawah untuk mencari yang terbaik!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (30)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian