Keystone logo

1 MBA Program dalam Fesyen Pemasaran Fesyen 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Fesyen
 • Pemasaran Fesyen
Bidang pengajian
 • Fesyen (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  MBA Program dalam Fesyen Pemasaran Fesyen

  MBA adalah ijazah lepasan ijazah yang ditawarkan kepada individu yang menamatkan kursus dalam pentadbiran perniagaan di luar yang ditawarkan dalam program sarjana muda. Mendapati Pentadbiran Perniagaan Sarjana boleh membuka lebih banyak peluang kerjaya atau membuka jalan untuk ijazah kedoktoran.

  Apakah MBA dalam Pemasaran Fesyen? Kursus-kursus yang ditawarkan dalam program fesyen ini berbeza-beza dan boleh memberi tumpuan kepada segala-galanya dari trend fesyen yang akan datang kepada pengurusan perhubungan pelanggan, dan dari sejarah seni halus hingga apa yang diperlukan untuk mengembangkan garis fesyen sendiri. Pelajar boleh belajar tentang strategi korporat, pembinaan pasukan, undang-undang harta intelek dan pelesenan, pemasaran digital, reputasi E, pengurusan jenama, tingkah laku pengguna dan beberapa topik berharga lain.

  Individu yang meneruskan ijazah dalam pemasaran fesyen cenderung lepasan dengan banyak kemahiran berharga, termasuk mewujudkan pemikiran, analisis data dan pemasaran. Setiap sifat ini boleh membuktikan tidak hanya dalam industri fesyen tetapi juga dalam pelbagai sektor lain.

  Kos tuisyen bagi mana-mana jenis ijazah berbeza dari sekolah ke sekolah dan lokasi ke lokasi. Sekiranya pelajar ingin mengikuti kursus pemasaran fesyen, mereka harus bercakap dengan kaunselor dan melakukan penyelidikan yang mencukupi.

  Industri fesyen adalah satu yang menarik, penuh dengan peluang kerjaya yang mendebarkan untuk individu yang memiliki gelar di kawasan itu. Seseorang yang mempunyai MBA dalam Pemasaran Fesyen boleh memegang salah satu tajuk pekerjaan merangsang, termasuk tetapi tidak terhad kepada merchandiser, merchandiser visual, pembeli runcit, stylist, pereka fesyen, wartawan fesyen, pengurus acara dan pengurus perhubungan awam.

  Di mana seseorang boleh memperoleh ijazah bergantung kepada lokasi, belanjawan dan tanggungjawab yang sedia ada. Gelaran online menawarkan kelenturan, yang mungkin terbukti mudah bagi mereka yang mempunyai beberapa kewajipan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai persembahan kursus berhampiran anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.