Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 3 MBA Program dalam New Zealand 2024

3 MBA Program dalam New Zealand 2024

Gambaran keseluruhan

New Zealand menawarkan MBA program berkualiti tinggi yang menarik banyak perniagaan dan profesional dari seluruh dunia. Perolehi MBA anda di New Zealand antara keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan mesra, mesra, rakyat pelbagai budaya yang membuat MBA di New Zealand pilihan bagi ramai pelajar antarabangsa.

MBA di New Zealand menawarkan pendidikan yang sangat dihormati yang merangkumi teori perniagaan dan permohonan, pemikiran strategik dan kritikal, dan asas perniagaan yang kukuh yang menyediakan graduan untuk kerjaya yang hebat dalam sektor awam dan swasta, dan juga dalam perniagaan kecil dan syarikat-syarikat multinasional . Dengan MBA di New Zealand, pelajar boleh menjadi pakar dalam bidang-bidang seperti perakaunan, pemasaran, pengurusan, atau teknologi maklumat dan dibimbing oleh fakulti terkemuka.

Satu program MBA New Zealand mungkin langkah seterusnya anda perlu mengambil untuk memenuhi matlamat profesional dan pendidikan anda.Mempunyai melihat penerangan program di bawah dan lihat jika anda mencari MBA di New Zealand yang sesuai dengan keperluan anda yang terbaik!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian