Keystone logo

11 MBA Program dalam Mexico untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

MBA Program dalam Mexico

Dengan MBA Mexico, anda boleh belajar di salah satu daripada Mexico 's bandar yang menarik, mendapat pengetahuan tentang negara ini ' kaya, ekonomi yang pelbagai dan budaya. Terdapat begitu banyak untuk menawarkan pelajar antarabangsa di Mexico, termasuk tempat-tempat bersejarah, landskap yang indah, makanan yang sangat baik, dan pantai yang santai. Ciri-ciri ini digabungkan dengan institusi akademik, membuat Mexico destinasi popular untuk MBA.

Melalui menghubungkan teori dan amalan, program MBA Mexico akan melatih profesional yang mahir membuat keputusan, penyelesaian masalah dan pemikiran inovatif dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif. Dengan kedua-dua sepenuh masa dan pilihan kajian separuh masa, program MBA Mexico boleh muat pelbagai keperluan akademik, Penyajian untuk pelajar hanya keluar dari program ijazah serta profesional yang bekerja. Beberapa kawasan pengkhususan boleh didapati dalam beberapa program MBA Mexico, termasuk Pemasaran, Pengurusan Projek, Pengurusan Antarabangsa, dan Kewangan, untuk menamakan beberapa contoh.

Sila lihat melalui pilihan di bawah untuk program MBA Mexico yang sedang menunggu untuk anda!