Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 15 MBA Program dalam Mesir 2024

15 MBA Program dalam Mesir 2024

Gambaran keseluruhan

Mesir adalah lokasi yang menarik dan menyeronokkan untuk pelajar memohon program MBA. Terdapat masyarakat berkembang pesat di kalangan salah satu budaya yang tertua di dunia, membolehkan penerokaan dan pertumbuhan untuk pelajar, kedua-dua peribadi dan profesional. Mesir mempunyai salah satu daripada ekonomi yang paling maju di Timur Tengah, mewujudkan peluang untuk graduan di rantau ini, dan juga seluruh dunia. MBA di Mesir boleh menjadi permulaan kerjaya yang menarik dan bermanfaat dalam perniagaan.

MBA dalam program Mesir direka untuk melahirkan pemimpin perniagaan yang inovatif dengan pengetahuan dan kefahaman mengenai amalan perniagaan. Banyak MBA dalam program Mesir mengambil perspektif antarabangsa untuk menyediakan pelajar untuk menguruskan dalam pasaran perniagaan yang semakin global. Pelajar yang mengikuti MBA mereka di Mesir akan memperolehi kemahiran peribadi dan profesional yang diperlukan untuk berfikir secara kritikal dan strategik untuk membuat keputusan.

Mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda!Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mendapatkan MBA anda di Mesir, mengambil lihat melalui pilihan di bawah!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian