Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 MBA Program dalam Lithuania 2023/2024

2 MBA Program dalam Lithuania 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Lithuania adalah sebuah daerah yang mempunyai sejarah yang panjang dan kaya dan mempunyai dalam tahun-tahun kebelakangan ini, mengalami kemakmuran dan pertumbuhan. Lithuania mempunyai sistem akademik yang maju dengan beberapa universiti dan institusi penyelidikan. Kualiti pendidikan yang tinggi dan dibantu oleh fakulti terkemuka yang dianggap pakar dalam bidang mereka. Kos sara hidup serta yuran pengajian adalah rendah berbanding dengan negara-negara Eropah yang lain.

Kurikulum untuk MBA di Lithuania termasuk kursus yang membina asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan. Pelajar yang mengikuti MBA di Lithuania akan membangunkan kemahiran pemikiran kritikal mereka supaya mereka boleh memahami situasi untuk membuat keputusan strategik. MBA di Lithuania pelajar membina kemahiran mereka dalam penyelidikan dan analisis semasa mengambil perspektif antarabangsa dengan perniagaan dalam ekonomi global.

Untuk maklumat lanjut mengenai MBA di Lithuania, tatal melalui pilihan di bawah dan mencari program yang menunggu untuk anda!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian