Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 MBA Program dalam Riga, Latvia 2023

2 MBA Program dalam Riga, Latvia 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar memilih MBA dalam Latvia kerana beberapa sebab, termasuk kos sara hidup yang rendah, yuran pengajian yang lebih rendah, dan akses mudah ke negara-negara Eropah yang lain. Selain dari sebab-sebab praktikal untuk belajar perniagaan di Latvia, tetapan universiti mewujudkan persekitaran yang mencabar lagi bertenaga untuk pelajar berkembang secara peribadi dan profesional. Terdapat sesuatu untuk setiap pelajar mencari MBA di Latvia, dari bandar-bandar moden dengan sejarah yang kaya untuk pelbagai landskap indah termasuk pantai, dan hutan.

Terdapat program-program untuk MBA di Latvia sepadan kepentingan kebanyakan pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran dan kerjaya mereka. Pelajar boleh memilih umum program MBA atau boleh menjadi pakar dalam bidang-bidang seperti kewangan, pemasaran, teknologi maklumat, dan pengurusan, antara pilihan-pilihan lain. Pelajar akan diajar dari perspektif antarabangsa sebagai MBA di Latvia program berusaha untuk membangunkan pemimpin perniagaan yang mampu menguruskan ekonomi global yang berubah-ubah.

Sila lihat melalui program-program di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai MBA di Latvia. Ia boleh menjadi langkah seterusnya dalam kerjaya anda!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Latvia
  • Riga
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian