Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 4 MBA Program dalam Kejurulatihan Kerjaya 2024

4 MBA Program dalam Kejurulatihan Kerjaya 2024

Gambaran keseluruhan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah dua tahun yang boleh diperolehi setelah anda melengkapkan program sarjana muda. Ia menggambarkan kepada bakal majikan bahawa anda telah membangunkan pemahaman yang mendalam dan mendalam tentang selok-belok perkara tersebut.

Apakah MBA dalam Kejurulatihan Kerjaya? Peluang dalam sumber manusia berkembang apabila masyarakat mula memahami nilai pekerja mereka sebagai komoditi dan sebagai pekerja mula memahami nilai kehidupan profesional mereka. Ini aspek sumber manusia khusus mengenai bagaimana profesional HR dan pengurus kerjaya dan jurulatih boleh membantu pekerja di setiap peringkat sebuah syarikat dalam mengembangkan dan mengembangkan kemahiran dan kedudukan mereka sendiri dalam organisasi.

Manfaat MBA dalam Kejurulatihan Kerjaya seringkali banyak dan pelbagai. Anda mungkin mempelajari perkara seperti kemahiran interpersonal, dinamik organisasi dan pengurusan masa, semuanya dapat membantu anda secara peribadi dan profesional.

Kos untuk program seperti ini boleh bergantung kepada beberapa faktor, seperti kualiti pendidikan dan rantau di mana sekolah terletak. Hubungi institusi anda yang dikehendaki untuk menentukan kos mereka.

Kerjaya berlimpah dalam bidang pengurusan kerjaya. Anda mungkin memilih untuk bekerja sebagai pengurus sumber manusia di sebuah syarikat besar, membantu individu yang bekerja di sana untuk mengembangkan potensi mereka sepenuhnya. Atau anda boleh memilih untuk mendapatkan kerjaya sebagai perunding dalam firma sumber manusia yang membantu syarikat lain dalam mewujudkan program dan proses yang membantu pekerja mereka berkembang. Anda mungkin juga memilih untuk masuk ke dalam kerja kerajaan, membantu dalam program-program yang memenuhi keperluan penganggur yang saat ini. MBA dalam Kejurulatihan Kerjaya mungkin membuka semua pintu dan banyak lagi.

Banyak institusi yang menawarkan program seperti ini, dalam talian dan dalam suasana bilik darjah yang standard. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

 • MBA
 • Kemajuan Diri
 • Kejurulatihan Kerjaya
Bidang pengajian
 • Kemajuan Diri (4)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian