Keystone logo

7 MBA Program dalam Jordan untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
  • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

MBA Program dalam Jordan

Jordan adalah lokasi yang menarik untuk pelajar antarabangsa yang ingin melanjutkan kerjaya perniagaan mereka melalui pendidikan siswazah sementara di negara yang mempunyai sejarah yang kaya dan budaya. Jordan mempunyai sejarah yang panjang kecemerlangan dalam bidang akademik dan pelajar yang mengikuti MBA di Jordan akan mengalami pendidikan yang berkualiti tinggi dikendalikan oleh fakulti terkenal, manakala dapat mengalami budaya tradisional Arab di hari-hari kehidupan.

MBA dalam program Jordan menyediakan pendidikan dalam semua aspek perniagaan, mewujudkan profesional perniagaan yang bulat mampu menguruskan dalam persekitaran global yang berubah-ubah. Melalui memeriksa isu-isu dalam pemasaran, kepimpinan, pengurusan, sumber manusia, dan kewangan, MBA dalam program Jordan akan mengajar pelajar bagaimana untuk memohon teori perniagaan untuk menjalankan amalan dalam menyelesaikan isu-isu sebenar. Pelajar yang mengikuti MBA di Jordan boleh mempunyai fleksibiliti sepenuh masa, separuh masa, atau kajian dalam talian.

Tatal melalui pilihan di bawah dan mendapati MBA di Jordan yang sesuai dengan keperluan anda. Ia boleh menjadi langkah seterusnya dalam kerjaya anda!