Keystone logo

28 MBA Program dalam Pengajian Perniagaan Inovasi 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Pengajian Perniagaan
 • Inovasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (28)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  MBA Program dalam Pengajian Perniagaan Inovasi

  Jika anda menganggap diri anda untuk mempunyai minda keusahawanan dan sentiasa memikirkan idea-idea yang inovatif, maka anda mungkin mendapati nilai dalam pendapatan MBA dalam Inovasi. Pelajar akan mendapat alat-alat yang mereka perlukan untuk membawa idea-idea perniagaan mereka kepada kehidupan dan meletakkan mereka ke dalam tindakan. Malah individu yang sudah berada di dalam dunia perniagaan boleh mencari nilai dalam memperoleh ijazah sarjana dalam inovasi.

  Apakah MBA dalam Inovasi? MBA dalam program Inovasi direka bukan sahaja untuk membantu individu melakukan fungsi asas kerja, tetapi untuk membawa idea-idea baru dan revolusioner ke meja. Bukan itu sahaja, tetapi pelajar juga akan dapat membangunkan kemahiran kepimpinan dan belajar bagaimana untuk membuat keputusan perniagaan yang lebih baik semasa mereka memperoleh ijazah mereka. Kemahiran tambahan yang pelajar dapat belajar lebih lanjut mengenai etika termasuk membuat keputusan, kreativiti, kerjasama berpasukan, komunikasi, dan kecerdasan emosi.

  Berbekalkan ijazah sarjana, individu adalah lebih bersedia untuk mencipta teknologi baru dan mengubah impian perniagaan mereka menjadi kenyataan. Mereka yang sudah bekerja dalam industri perniagaan mungkin mempunyai pendidikan dan wawasan yang mereka perlukan untuk memajukan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya. Bergantung kepada program ini, pelajar juga dapat belajar lebih lanjut mengenai keusahawanan.

  Kos program ijazah sarjana inovasi itu boleh berbeza dari negara ke negara. Terdapat juga fakta bahawa beberapa program sama ada akan menjadi lebih mahal atau lebih murah bergantung kepada di mana pelajar memilih untuk mendapat ijazah mereka. Pelajar juga mungkin mendapati bahawa ia kurang mahal bagi mereka untuk mendaftar dalam sama ada sepenuh masa atau program dipercepatkan.

  Selepas mendapat MBA dalam Inovasi, pelajar lebih daripada berkemungkinan akan dapat bergerak ke atas tangga korporat. Ia bukan luar biasa untuk mendengar pelajar berlaku untuk menjadi naib presiden kanan, pengurus firma, dan CEO.Bergantung kepada program ini, pelajar juga mungkin boleh membuat hubungan perniagaan melalui program yang mereka boleh gunakan untuk laluan kerjaya mereka dikehendaki.

  Program ijazah sarjana Inovasi ini boleh didapati dalam talian di pelbagai negara, dan bagi pelajar yang mungkin tinggal di lokasi di mana mereka tidak mempunyai akses kepada kemudahan fizikal. Anda juga boleh mendapati bahawa program dalam talian adalah lebih sesuai bagi jadual anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.