Keystone logo

5 MBA Program dalam Filipina untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

MBA Program dalam Filipina

Filipina adalah pilihan bagi ramai pelajar dari seluruh dunia mencari pendidikan siswazah dalam perniagaan. MBA dalam program Filipina mengikut standard antarabangsa bagi pendidikan perniagaan yang berkualiti dan fakulti adalah profesional yang berkelayakan yang diiktiraf sebagai pakar dalam bidang mereka. Di luar bilik darjah, pelajar boleh menikmati semua bahawa Filipina mempunyai untuk menawarkan, seperti pantai bersih, tapak warisan, gunung, dan kehidupan malam yang hebat.

MBA dalam program Filipina menyediakan pelajar dengan kurikulum yang ketat yang mencabar mereka untuk menjadi pemikir strategik melalui kefahaman yang kuat daripada semua aspek perniagaan dan teori. Banyak kaedah pengajaran yang umum di kalangan MBA dalam program Filipina, termasuk kaedah pengajaran interaktif seperti analisis kes, debat dan perbincangan kumpulan. Kerana sebuah badan pelajar antarabangsa, MBA di Filipina pelajar boleh belajar daripada perspektif masing-masing, meningkatkan pengalaman pendidikan.

Jika MBA di Filipina bunyi menarik minat anda, kemudian mengambil lihat melalui pilihan di bawah dan anda boleh mencari program yang anda telah mencari!