Keystone logo

20 MBA Program dalam Brazil untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
  • Brazil
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)
  • Pengajian Ekonomi (5)
  • Fesyen (1)
  • Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MBA Program dalam Brazil

Terdapat banyak tentang Brazil yang menjadikan ia destinasi yang menarik bagi pelajar yang mengikuti pendidikan ijazah dalam perniagaan. Brazil mempunyai ekonomi terbesar di Amerika Latin dan mempunyai pengaruh yang kuat di rantau ini dan di seluruh dunia. Pelajar mencari MBA di Brazil boleh menikmati lebih daripada institusi pendidikan yang berkualiti tinggi, tetapi juga budaya yang kaya, landskap, kepelbagaian biologi, suasana pelbagai budaya, dan persekitaran sosial.

Pelajar mencari MBA di Brazil akan mempelajari asas-asas perniagaan yang perlu untuk kerjaya yang berjaya dalam, pasaran perniagaan yang kompetitif yang sentiasa berubah. Melalui kursus yang memberi tumpuan kepada pengurusan, pemasaran, perakaunan, kewangan, dan etika, MBA di Brazil pelajar akan belajar bagaimana untuk memohon teori perniagaan untuk mengamalkan. Graduan memegang MBA di Brazil mempunyai pelbagai peluang untuk kerjaya yang terdiri daripada syarikat-syarikat kecil untuk syarikat multinasional.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pilihan untuk MBA di Brazil, mengambil lihat di bawah dan anda boleh mencari program yang anda telah mencari!