Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 11 MBA Program dalam Bahrain 2023

11 MBA Program dalam Bahrain 2023

Gambaran keseluruhan

Program MBA di Bahrain menawarkan pelajar pendidikan yang berkualiti tinggi di rantau menarik dunia yang merangsang intelek dan budaya. MBA di Bahrain membolehkan graduan akses mudah ke rantau Teluk, hab perniagaan antarabangsa.

MBA dalam program Bahrain adalah intensif, integratif dan pengalaman, menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk permohonan praktikal teori perniagaan dan metodologi untuk isu-isu perniagaan dunia nyata. Pelajar program MBA di Bahrain akan memperolehi pemahaman yang kukuh tentang keperluan perniagaan dan akan menamatkan pengajian dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berkembang maju dalam pasaran global yang sentiasa berubah. MBA dalam program Bahrain membenarkan pelajar untuk memilih pengkhususan dalam bidang-bidang seperti pengurusan, pemasaran, perniagaan antarabangsa, dan kewangan, yang diajar dan dibimbing oleh fakulti yang berkelayakan tinggi dan dihormati.

Mencapai pendidikan anda dan aspirasi profesional dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Bahrain.Tatal melalui pilihan di bawah dan mendapati MBA di Bahrain yang sesuai dengan keperluan anda yang terbaik!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen
  • Pengajian Kejuruteraan
  • Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian