Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 MBA Program dalam Vienna, Austria 2024

2 MBA Program dalam Vienna, Austria 2024

Gambaran keseluruhan

MBA di Vienna adalah program ijazah profesional memperoleh pelajar daripada pelbagai latar belakang. Ramai profesional akan mendapatkan MBA untuk menjadi lebih berdaya saing dalam pasaran baru muncul. MBA dalam program Vienna mengandungi kursus-kursus dalam bidang perakaunan, pengurusan, kewangan dan pelbagai bidang perniagaan lain yang berkaitan dengan pilihan kajian yang berbeza dan pengkhususan dalam bidang-bidang seperti pentadbiran perniagaan, pengurusan kewangan, perniagaan antarabangsa, keusahawanan dan banyak lagi. MBA di Vienna boleh menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin perniagaan global.

MBA di Vienna profesional mempunyai pelbagai peluang-peluang kerjaya. Graduan boleh mencari kerjaya dalam firma-firma modal teroka, menyelia syarikat bukan keuntungan, dan menguruskan institusi kewangan lain. Di samping itu, MBA di Vienna membolehkan pelajar menjadi amat kompetitif dalam pasaran kerja global hari ini 's.Vienna adalah tempat yang strategik untuk belajar disebabkan oleh program akademik kualiti yang sangat baik dan lokasi pusat dan MBA dalam Vienna akan memberikan segala peluang yang terbaik dalam pasaran Eropah dan peringkat global.

MBA di Vienna boleh membantu anda mencapai matlamat profesional anda! Lihat di bawah untuk maklumat lanjut untuk memajukan pendidikan dan kerjaya anda!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Austria
  • Vienna
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian