Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 25 MBA Program dalam Austria 2024

25 MBA Program dalam Austria 2024

Gambaran keseluruhan

Austria mempunyai banyak untuk menawarkan pelajar, menjadikannya lokasi yang terbaik di Eropah untuk pelajar mendapatkan pendidikan siswazah dalam perniagaan. Selain pemandangan yang indah, bandar-bandar moden, penduduk pelbagai budaya, dan budaya seni, Austria adalah rumah kepada institusi pendidikan yang cemerlang menawarkan terkemuka MBA di Austria program.

Dengan MBA di Austria, pelajar akan membina asas yang kukuh dalam perniagaan yang menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk berfikir secara kritis untuk membuat keputusan strategik. Pelajar yang mengikuti MBA di Austria juga akan mempunyai peluang untuk pakar dalam bidang-bidang seperti pemasaran, pengurusan, kepimpinan, hubungan antarabangsa, kewangan, dan pelancongan, untuk menamakan beberapa. Graduan MBA di Austria program juga boleh mengambil kesempatan daripada rangkaian profesional yang luas yang boleh merangkumi Eropah, memberikan mereka kelebihan dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai MBA yang berbeza dalam program Austria, mengambil lihat di bawah dan mendapati program ini untuk anda!

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Austria
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian