Keystone logo

17 MBA Program dalam Arab Saudi untuk 2024

Penapis

Penapis

 • MBA
 • Arab Saudi
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (1)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
 • Pengajian Kejuruteraan (2)
 • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  MBA Program dalam Arab Saudi

  Arab Saudi telah mengalami pertumbuhan yang baru-baru ini dalam teknologi dan pendidikan yang lebih tinggi, yang menyebabkan ramai pelajar untuk memilih MBA di Arab Saudi. Pelajar akan mengalami budaya Arab yang kaya, tradisional, dan konservatif dan boleh menikmati mengambil di tempat-tempat menarik tempatan. MBA di Arab Saudi boleh membuka banyak peluang kerjaya di rantau ini dan di luar negara.

  Dengan MBA di Arab Saudi, pelajar akan mengalami pendidikan dan kemudahan yang sangat baik, dan juga fakulti yang terkenal dan yang berkelayakan yang diiktiraf sebagai pakar dalam bidang mereka. MBA dalam program Arab Saudi sering memberi tumpuan kepada rantau ini dan juga mengambil perspektif global. Pelajar akan mengalami kerja kursus dalam semua aspek perniagaan seperti perakaunan, kewangan, sumber manusia, pemasaran, operasi, pengurusan dan lulus daripada program ini dan juga orang-bulat perniagaan profesional.

  Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai MBA di Arab Saudi, tatal melalui program-program di bawah. Anda boleh mencari apa yang anda cari!