Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 MBA Program dalam Dartmouth, Amerika Syarikat 2024

2 MBA Program dalam Dartmouth, Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Dartmouth Utara terletak di Massachusetts, Amerika Syarikat. Bandar ini terkenal dengan kemudahan pendidikan yang lebih tinggi kerana ia adalah rumah kepada beberapa universiti yang sangat kedudukan. Bersama-sama dengan lain-lain bidang bandar menyediakan kemudahan penyelidikan dan pembangunan dalam bidang tekstil.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Sarjana pentadbiran perniagaan (MBA) adalah ijazah profesional yang diberikan kepada mereka yang mengkaji pengurusan perniagaan di sebuah sekolah perniagaan. Pelbagai bentuk analisis dan strategi dilindungi termasuk operasi, pemasaran, kewangan, dan perakaunan.

Baca lagi

Penapis

  • MBA
  • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan