Keystone logo

16 MBA Program dalam Afrika Selatan untuk 2024

Penapis

Penapis

  • MBA
  • Afrika Selatan
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)
  • Pengajian Ekonomi (1)
  • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
  • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

MBA Program dalam Afrika Selatan

Dicabar secara peribadi dan profesional dan menjadi seorang profesional perniagaan yang layak dengan MBA di Afrika Selatan. Pilih dari program-program yang mempunyai fokus antarabangsa di pasaran global, atau fokus tempatan, dalam konteks Afrika Selatan. Cara sama ada, dengan MBA di Afrika Selatan, anda akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk membangun dan menguruskan peluang perniagaan.

Sebagai sebahagian daripada program MBA Afrika Selatan, anda akan mempelajari aspek penting dalam perniagaan komunikasi dalam konteks perniagaan, kepimpinan, bagaimana untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan global, dan pengurusan strategik. Sama ada anda bercita-cita untuk memulakan perniagaan kecil atau bekerja di sebuah syarikat multi-nasional, anda akan mendapati bahawa MBA di Afrika Selatan akan memberikan anda peluang untuk memenuhi matlamat pendidikan dan profesional anda.

Universiti di Afrika Selatan telah melahirkan graduan bertaraf dunia daripada diiktiraf di peringkat antarabangsa program MBA.Tatal melalui pilihan di bawah, dan mencari program MBA Afrika Selatan bahawa pilihan anda!