Keystone logo

1 MBA Separuh Masa Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan dalam Surrey, Kanada untuk 2024

Penapis

Penapis

 • MBA Separuh Masa
 • Kanada
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  MBA Separuh Masa Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan

  Surrey, adalah sebuah bandar di mana seseorang boleh mencari beberapa diploma dan ijazah program yang berkaitan dengan kursus sains, seni, kesihatan, perniagaan dan latihan kemahiran kepada pelajar-pelajar. Pendidikan tinggi adalah juga disediakan oleh pusat-pusat pendidikan seperti banyak, Kwantelen Politeknik Universiti dan kolej lain, yang pasti telah memberi kesan kepada masyarakat.

  pengajian perniagaan merujuk kepada kawasan disiplin yang terdiri daripada kelas-kelas seperti kewangan, pemasaran, kepimpinan, dan pengurusan wang. Kelas boleh diambil sebagai sebahagian daripada ijazah tertentu atau untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya perniagaan.

  Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

  A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.