Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sambilan MBA Separuh Masa Program dalam Surrey, Kanada 2023/2024

1 Sambilan MBA Separuh Masa Program dalam Surrey, Kanada 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Surrey, adalah sebuah bandar di mana seseorang boleh mencari beberapa diploma dan ijazah program yang berkaitan dengan kursus sains, seni, kesihatan, perniagaan dan latihan kemahiran kepada pelajar-pelajar. Pendidikan tinggi adalah juga disediakan oleh pusat-pusat pendidikan seperti banyak, Kwantelen Politeknik Universiti dan kolej lain, yang pasti telah memberi kesan kepada masyarakat.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

A MBA separuh masa, atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan, adalah cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada peluang pendidikan siswazah. Direka untuk profesional yang bekerja, jenis program umumnya menawarkan jadual kelas lebih fleksibel daripada ijazah biasa.

Pembelajaran sambilan membolehkan seseorang memperoleh ijazah atau kelayakan walaupun tidak dapat hadir ke sekolah secara sepenuh masa. Seseorang boleh belajar mengikut kadar sendiri, secara beransur-ansur mengumpul kredit yang dikira dalam kelayakan akhir.

Baca lagi

Penapis

  • MBA Separuh Masa
  • Kanada
  • Sambilan
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan