Keystone logo

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

A logo

pengenalan

Warsaw Pengurusan Universiti

Warsaw Pengurusan Universiti, yang ditubuhkan pada tahun 1995, adalah salah satu kolej swasta tertua di Poland. Pada masa ini ia mendaftarkan lebih daripada 6,000 pelajar dan mempunyai lebih daripada 37,000 graduan. Fakulti yang terdiri daripada penyelidik yang berpengalaman dan kreatif dan pensyarah.

Warsaw Pengurusan Universiti menawarkan pelajar prospek yang sangat keadaan yang baik untuk belajar di Kampus Milenium Ketiga. Ia adalah yang lengkap seni bina akademik perumahan kompleks banyak bilik kuliah, makmal, bilik komputer dan makmal bahasa.

Kompleks Universiti mempunyai juga kemudahan rekreasi seperti kolam renang moden, dewan sukan, dan gimnasium. Dalam bangunan ini terdapat bufet dan kafeteria besar harga .Reasonable dan menu yang baik harus memuaskan hati mereka sukar untuk sila. Asrama pelajar menempatkan 300 pelajar, dua orang dan tiga orang bilik tunggal dan suite. Semua bilik mempunyai akses kepada Internet. Tempat letak kereta bawah tanah boleh didapati dengan harga yang berpatutan.

Mahasiswa pengajian:

Program ijazah sarjana muda

Pentadbiran Pengurusan Hubungan Antarabangsa Pedagogi Kajian Eropah Sains Politik Keselamatan Negara

Program ijazah jurutera

Kejuruteraan Komputer Pengurusan pengeluaran dan kejuruteraan

Pengajian siswazah:

Program ijazah sarjana

Perundangan Pentadbiran Pengurusan Hubungan Antarabangsa Pedagogi Psikologi

Lokasi

  • Warsaw Management University, 36 Kaweczynska St. , 03-772, Warsaw

Soalan