Keystone logo
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

pengenalan

Di Wright Graduate University , pembelajaran diperibadikan bukan sahaja bermakna kelas kecil: anda mengalami pendekatan bersepadu untuk pendidikan yang membolehkan anda menggunakan pengajian anda untuk cabaran paling mendesak anda, memperoleh kredit semasa anda menjalani kehidupan dan perniagaan anda.

Kami percaya pendidikan pragmatik lebih berharga daripada pendidikan berprestij–dan penyelidikan terbaru mengesahkan ini. Jika anda akan melabur dalam ijazah atau sijil, ia sepatutnya melakukan lebih daripada tanda kotak untuk mendapatkan kelayakan anda. Ia harus menangani kemahiran yang membuat perbezaan antara pemain biasa dan bintang, dan antara keuntungan jangka pendek dan hasil yang mampan.

Di Wright, anda mengalami perkara yang anda pelajari, menerima bimbingan untuk menggunakan metodologi pada pembangunan anda sendiri, menjadikan anda panduan yang sahih kepada mereka yang anda pimpin dan latih. Pendekatan Wright memberi anda cabaran harian yang boleh dilakukan, bersaiz kecil yang boleh anda laksanakan di mana-mana sahaja dalam kerjaya dan kehidupan anda.

Fakulti Wright ialah pengamal ulama - pemilik perniagaan, perunding, usahawan dan jurulatih - yang telah mengumpulkan metodologi pembelajaran paling berkesan dari tiga puluh tahun penyelidikan dan amalan pembangunan kepimpinan mereka dengan berprestasi tinggi.

Setiap program menampilkan kurikulum teras kepimpinan transformasi, memberikan anda pengalaman praktikal kepimpinan peribadi (kesedaran diri dan pembangunan), kepimpinan satu lawan satu (jurulatih), dan pemudahcaraan kumpulan dan latihan dari hari pertama program anda.

Pendekatan transdisiplin ini mendalami penyelidikan baharu dan bersejarah dalam perniagaan, falsafah, psikologi, metodologi pendidikan dan neurosains, memberikan anda alat untuk memahami perkara yang mendorong dan memotivasikan manusia secara universal.

Jika anda bersedia untuk mencabar diri anda untuk menemui cara berfikir dan beroperasi baharu dalam kehidupan dan kerjaya anda setiap hari untuk memanfaatkan potensi anda dalam kerjaya anda, perhubungan anda dan impian serta matlamat yang paling penting bagi anda, Wright Graduate University adalah yang betul pendidikan untuk anda.

Tentang kita

Wright Graduate University telah ditubuhkan pada tahun 2006 oleh Dr. Bob Wright, Judith Wright, dan Michael Zwell, untuk menawarkan ijazah siswazah dalam bidang kepimpinan dan kejurulatihan yang baru muncul. Institut pengajian tinggi ini menawarkan pemimpin dan eksekutif masa depan alat untuk membangunkan kemahiran kepimpinan untuk menggalakkan, menyokong, memotivasi dan memberi inspirasi kepada pekerja dan rakan sekerja mereka, mewujudkan perubahan dan kejayaan positif dalam organisasi dan syarikat.

Wright Graduate University (WGU) komited kepada standard kecemerlangan akademik dan nilai tertinggi, di mana pengalaman pelajar adalah positif, diperibadikan dan menyokong. Oleh kerana WGU menyediakan akses kepada pelbagai program dan kelas, kami telah memperoleh reputasi untuk kecemerlangan, penemuan dan pengetahuan. Rangkaian luas kelas WGU dalam program pengamal sarjana terkenal kerana memfokuskan kepada keperluan pendidikan dan pembangunan profesional yang unik bagi pelajar dewasa. Orang dewasa yang bekerja dari seluruh negara sedang mencapai matlamat akademik mereka sambil mengimbangi tuntutan pekerjaan sepenuh masa, keluarga dan tanggungjawab masyarakat. Graduan boleh menggunakan pendidikan mereka untuk pekerjaan dan profesion mereka semasa mereka belajar pada sistem teknologi maya inovatif WGU.

WGU berbangga dengan menyediakan pendidikan tinggi dan profesional kepada semua orang, dengan pelbagai tawaran kursus yang inovatif, pelbagai dan ketat yang akan mencabar, memberi inspirasi dan motivasi kepada pelajar untuk mencapai matlamat mereka untuk permulaan baharu, pendidikan tinggi, dan juga sesuatu yang baharu. laluan kerjaya. Wright Graduate University ialah langkah positif ke arah yang betul. Perkara biasa dalam semua tawaran kursus dan sijil WGU ialah, "Pendidikan sebagaimana mestinya."

Pilihan Kemasukan 2

Lokasi

  • County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Soalan