Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

pengenalan

112357__APT8752.jpg

Adakah anda merancang untuk memulakan program MBA Eksekutif dan anda sedang mencari arah yang sesuai untuk anda? Sertai kami untuk webinar pada 26 Mac, 5:00 petang
Daftar di sini - https://link.do/yKdSJ


Tentang kita

Warsaw University Of Technology Business School adalah antara sekolah-sekolah Poland terbaik yang menawarkan pendidikan pengurusan berkualiti tinggi. Sekolah ini telah beroperasi selama lebih dari 27 tahun. Ia telah kerap disenaraikan di bahagian atas kedudukan kebangsaan dan terus memperbaiki kedudukannya dalam kedudukan antarabangsa. Tujuan Sekolah adalah untuk mendidik para pengurus hari ini yang memahami dengan jelas dunia sekarang serta peranan mereka sebagai pemimpin perniagaan. Misi kami adalah untuk memupuk para pemimpin yang bertanggungjawab yang dapat membimbing orang lain dan yang terus bekerja dengan pengetahuan, kemahiran dan bakat mereka sendiri.

Misi kami adalah untuk memupuk pemimpin yang bertanggungjawab.

Sebuah sekolah untuk pemimpin

Ekonomi moden dan masyarakat memerlukan pemimpin yang sebenar - pemimpin yang mampu merancang secara strategik, bertindak secara bertanggungjawab, menyelesaikan masalah dengan berkesan, mengambil risiko yang dihitung dan berkongsi semangat mereka dengan orang lain. Mereka harus mengembangkan kemahiran pengurusan dan keusahawanan mereka dan mempunyai wawasan yang mendalam tentang ekonomi dan organisasi mereka sendiri. Para pemimpin juga perlu berfikiran terbuka, fleksibel dan dapat menyesuaikan diri dengan perubahan yang terjadi di persekitaran mereka.

WUT Business School membentuk orang yang memahami pandangan orang lain, memujuk dan memimpin orang lain.

Percubaan Eropah

Warsaw University Of Technology Business School telah ditubuhkan pada tahun 1991 sebagai hasil percubaan berani. Ia ditubuhkan secara bersama oleh empat institusi: universiti teknikal Poland yang terbaik, Universiti Teknologi Warsaw , dan tiga sekolah perniagaan berprestij dari Eropah Barat - Sekolah Pengurusan HEC (Paris, Perancis), London Business School (UK) dan NHH Sekolah Ekonomi Norway (Bergen, Norway). Oleh itu, dari awal lagi, WUT Business School mempunyai watak yang benar-benar antarabangsa, yang telah berjaya dikekalkan berkat penglibatan berterusan pengasas. Selama bertahun-tahun, Sekolah ini telah menjadi ahli Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan yang diwujudkan oleh sekolah pengurusan terkemuka di Eropah.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Kualiti Pendidikan Tertinggi

Warsaw University Of Technology Business School telah mengembangkan model pendidikannya sendiri , responsif kepada kerumitan dunia moden dan jangkaan yang tinggi yang perlu dihadapi para pemimpin. Model ini berdasarkan kepada tiga pilar:

  • membangunkan pengetahuan dan kemahiran
  • menggunakan pengetahuan dalam amalan
  • perkembangan peribadi pelajar

Model kami berorientasikan ke arah pemahaman tentang ekonomi moden dan kerumitan masyarakat, hubungan antara pelbagai bidang aktiviti serta memahami cabaran yang dihadapi para pemimpin. Pasukan bebas, yang terdiri daripada saintis dan saintis dari Poland dan pengamal perniagaan, memastikan bahawa kurikulum tetap berkualiti tinggi.

Kami bangga dalam memberikan pendidikan yang memenuhi harapan pelajar kami.

Rangkaian Alumni

Selain daripada kualiti pendidikan, rangkaian graduan program MBA kami adalah kelebihan terbesar dari Sekolah Perniagaan WUT . Alumni kami tersebar di seluruh dunia, memegang jawatan tinggi dalam organisasi dan seringkali, telah membangunkan perusahaan mereka sendiri. Terima kasih kepada rangkaian alumni koperasi, graduan kami mewujudkan peluang perniagaan yang unik.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Soalan