Keystone logo
Vatel USA MBA dengan Kepekatan dalam Pengurusan Perhotelan di Los Angeles
Vatel USA

MBA dengan Kepekatan dalam Pengurusan Perhotelan di Los Angeles

Los Angeles, Amerika Syarikat

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

* seunit; MBA penuh adalah 36 unit

pengenalan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Kepekatan dalam Pengurusan Perhotelan adalah tahap intensif dan inovatif yang mempersiapkan pelajar untuk menjadi pengurus dan pemimpin industri hospitaliti yang berkesan. Program ini ditawarkan dengan kerjasama Vatel Institute of Hospitality Management dan Alliant International University.

Di kampus, pelajar mengasah pemikiran kritis, kepemimpinan, pengurusan, dan kemahiran keusahawanan yang diperlukan untuk bersaing dalam industri perhotelan global.

Pelajar maju melalui setiap program dalam kohort dengan kursus yang disesuaikan dengan kumpulan mereka. Struktur kohort memastikan bahawa pelajar mendapat kelas yang mereka perlukan untuk menamatkan pengajian tepat pada waktunya.

Ahli fakulti Alliant adalah pakar dalam pendidikan pengurusan dan berusaha untuk mempersiapkan para pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan hospitaliti antarabangsa.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148159_LA4cgood_preview.jpeg

Magang Berbayar:

Pengalaman profesional praktikal adalah komponen penting dalam program akademik kami dan menawarkan pemahaman menyeluruh mengenai industri perhotelan, meningkatkan definisi dan pencapaian matlamat profesional setiap pelajar. Pelajar terdahulu dalam program ini pernah bekerja di rakan kongsi Vatel yang menjadi tuan rumah hotel seperti St. Regis, Four Seasons, Semenanjung, Waldorf Astoria, SLS, atau Sofitel. Pusat Kerjaya dan Kebolehkerjaan Vatel membantu pelajar dalam mencari magang wajib mereka.

Belajar dan Berlatih di Los Angeles!

Los Angeles adalah salah satu bandar paling aktif dan aktif di negara ini dan ibu kota hiburan di dunia. Sering dikenal dengan inisialnya, LA, dan dijuluki City of Angels, Los Angeles adalah pusat perniagaan, perdagangan antarabangsa, hiburan, budaya, media, fesyen, sains, teknologi, dan pendidikan dunia. Los Angeles dianggap sebagai salah satu bandar yang paling berpengaruh di dunia. Jenama hotel paling mewah terdapat di Los Angeles dan sekitarnya.

Kampus Alliant Los Angeles terletak di Alhambra, di wilayah San Gabriel barat Los Angeles County. Hanya lapan batu dari pusat bandar, kampus Los Angeles memberikan pelajar akses segera ke metropolis yang luas.

Lingkungan kampus adalah tumpuan hiburan, perniagaan, dan industri yang dinamis.

Kampus ini mempunyai 23 bilik darjah, ruang konferensi video, bilik darjah komputer bersepadu, makmal komputer, ruang belajar berkumpulan, dan dua ruang rehat pelajar. Lebih 600 pelajar telah mendaftar setiap tahun di sejumlah sekolah dan program.

Alliant International University diiktiraf oleh WASC Senior College and University Commission, sebuah badan pentauliahan serantau yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan AS.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148161_banner-LosAngeles.jpg

Kurikulum MBA: Penawaran dan Urutan kursus boleh berubah.

 • Pengurusan Pemasaran Strategik
 • Tingkah Laku Organisasi dan Kepimpinan Global
 • Pengurusan strategik
 • Analisis dan Pemodelan Statistik untuk Perniagaan
 • Teknologi untuk Pengambilan Keputusan Pengurusan
 • Pengurusan kewangan
 • Pengurusan Operasi dan Logistik
 • Capstone: Pengurusan di Zaman Baru atau Projek atau Latihan Amalan Profesional [3]
 • Kursus Penumpuan [4]

Kepekatan Pengurusan Perhotelan

 • Pengurusan Jualan untuk Hospitaliti
 • Trend dalam Perhotelan & Pelancongan
 • Keusahawanan di Hospitaliti
 • Pembangunan Kerjaya, Tenaga Kerja, dan Bakat dalam Industri Perhotelan

Kemasukan

Kurikulum

Kedudukan

Hasil Program

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Kemudahan

Mengenai Sekolah

Soalan