Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

pengenalan

Vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, Amerika, Asia, dan Afrika. Mereka mempunyai misi yang sama: mempersiapkan generasi muda untuk membangun niaga hadapan profesional mereka dalam industri pengurusan perhotelan dan pelancongan antarabangsa.

Vatel telah memutuskan untuk:

  • Mengajar teknik pengurusan berdasarkan dua abad sejarah dalam industri perhotelan, berdasarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dan kepuasan pelanggan. Ini termasuk semua aspek budaya pelanggan, dari negara tempat hotel terletak kepada kakitangan yang bekerja di dalamnya.
  • Sampaikan seni hospitaliti Perancis, yang diiktiraf di seluruh dunia sebagai tanda kualiti, rasa yang baik dan kecemerlangan.
  • Ajar bahasa Perancis di semua negara bukan berbahasa Perancis tempat Kumpulan kami beroperasi.

Kami kini mempunyai 35,000 alumni yang bekerja di seluruh dunia dan yang bangga memanggil diri mereka Vateliens dan bekerja di hotel-hotel yang paling indah di dunia.

Sekolah Pengurusan Hospitaliti Terbaik

Kumpulan Vatel dan kampusnya di seluruh dunia telah memenangi anugerah "Sekolah Pengurusan Hospitaliti Terbaik" dalam Anugerah Hospitaliti Seluruh Dunia ke-17, bersaing dengan 42 sekolah antarabangsa yang berprestij.

Fakta

  • 55-kampus
  • Kumpulan Sekolah Perniagaan Seluruh Dunia Pertama dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan
  • 9,000-Pelajar
  • Dianugerahkan Pertama Sekolah Hospitaliti Terbaik oleh profesional dalam industri
  • 35,000-Alumni

Guru Terlatih Tinggi dan Sangat Profesional

Tenaga pengajar memainkan peranan yang sangat penting dalam kejayaan masa depan anda. Di VATEL Istanbul, guru menyampaikan pengetahuan dan minat mereka kepada anda. Terima kasih kepada kaedah latihan interaktif yang hampir dengan realiti bidang perhotelan. Mereka memberi anda alat untuk membangunkan kemahiran teknikal, konsep dan analisis anda sebagai pengurus masa depan. Komitmen berpanjangan tenaga pengajar VATEL sama ada mereka guru universiti atau pensyarah jemputan yang dipilih untuk kecemerlangan mereka dalam bidang khusus mereka menyumbang kepada kejayaan sepanjang kerjaya anda.

Matlamat Pendidikan

Dalam persekitaran antarabangsa, menguasai teknik pengurusan, peneraju pasukan dan pengurusan. Membangunkan kebolehan profesional, undang-undang, ekonomi dan linguistik dengan matlamat menjadi pengurus operasi dalam syarikat.

Peluang Hebat Dari Vatel Istanbul: Belajar Satu Semester Di Istanbul, Satu Semester Di Perancis!

VATEL Istanbul menawarkan anda peluang hebat untuk tempoh permohonan praktikal anda!

Anda kini boleh menghabiskan semester teori anda di Istanbul selama 3 bulan, diikuti dengan permohonan praktikal anda selama 10 minggu di kampus hotel kami yang terletak di selatan Perancis: Nimes...

Anda tidak boleh menjadi antarabangsa semasa kekal tempatan!

Kemasukan

Lokasi

Lokasi
  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Soalan