Keystone logo

Vatel Brussels & Paris

A logo

pengenalan

Sekolah vatel pertama dibuka di Paris dengan kaedah pendidikan yang unik dan asas: mempunyai kursus teori diikuti dengan pengalaman profesional menggunakan apa yang telah dipelajari di kelas. Untuk mencapai ini, setiap Sekolah vatel memiliki restoran aplikasi dan / atau hotel tepat di Kampus di mana para pelajar dapat memeriksa pengetahuan mereka melalui aplikasi profesional dengan pelanggan sebenarnya.

vatel mempunyai 50 sekolah pengurusan hospitaliti yang terletak di Eropah, Amerika, Asia, dan Afrika. Mereka mempunyai misi yang sama: mempersiapkan generasi muda untuk membangun niaga hadapan profesional mereka dalam industri pengurusan perhotelan dan pelancongan antarabangsa.

vatel telah memutuskan untuk: Mengajar teknik pengurusan berdasarkan dua abad sejarah dalam industri perhotelan, berdasarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dan kepuasan pelanggan. Ini merangkumi semua aspek budaya pelanggan, dari negara di mana hotel ini terletak untuk kakitangannya; Sampaikan seni keramahan Perancis, yang diiktiraf di seluruh dunia sebagai tanda kualiti, rasa, dan kecemerlangan; Ajar bahasa Perancis di semua negara yang tidak berbahasa Perancis di mana Kumpulan kami beroperasi.

Kami kini mempunyai 35,000 alumni yang bekerja di seluruh dunia dan dengan bangga memanggil diri mereka sebagai Vatelien dan bekerja di hotel paling indah di bumi.

Lokasi

  • Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

Soalan