Keystone logo
Valparaiso University

Valparaiso University

Valparaiso University

pengenalan

Valparaiso University ialah universiti bertaraf tinggi yang menawarkan lebih 15 program siswazah dan menarik pelajar dari seluruh dunia. Memfokuskan pada membangunkan kerjaya profesional, misi kami di Valpo adalah untuk mencipta pemimpin yang berkhidmat kepada komuniti mereka untuk mencipta dunia yang lebih baik. Setiap program kami menangani kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin sambil menekankan kepentingan berkhidmat kepada orang lain untuk mencipta dunia yang lebih baik. Anda boleh memilih MBA daripada program perniagaan kami yang diiktiraf AACSB.

Sekolah perniagaan kami berada dalam 5% sekolah perniagaan terbaik di dunia dan mempunyai tumpuan pada kemampanan dan amalan beretika yang membantu pemimpin "Berbuat Baik dengan Berbuat Baik." Program teknologi maklumat kami diperakui STEM dan membuka pintu kepada peluang OPT dan CPT yang diperluaskan di AS, menyediakan graduan untuk bekerja dalam perniagaan dan industri di seluruh dunia. Dengan tumpuan pada epidemiologi, program siswazah kami dalam Kesihatan Awam menyediakan pelajar untuk menangani keperluan di negara membangun dan maju.

Sarjana dalam Ekonomi Antarabangsa kami adalah peneraju dalam menyediakan graduan untuk bekerja dalam pelbagai tetapan swasta dan kerajaan. Program popular di Kolej Profesion Kesihatan termasuk Sarjana Kejururawatan, memberi tumpuan kepada melatih pendidik jururawat untuk membangunkan pengamal yang boleh mendidik jururawat generasi akan datang, dan ijazah Doktor Terapi Pekerjaan.

Di Kolej Sastera dan Sains pelajar melengkapkan ijazah dalam pentadbiran sukan, media digital dan sukan, analitik dan pemodelan data, dan banyak lagi! Terletak hanya 1 jam dari Chicago, Valparaiso University ialah sekolah kecil yang menawarkan perkhidmatan diperibadikan dengan akses ke salah satu bandar terbesar di negara ini. Sertai senarai Valparaiso University graduan yang semakin meningkat dari lebih 40 negara dan cipta masa depan yang anda inginkan untuk diri anda sendiri.

Lokasi

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Soalan