Keystone logo
The University of Waikato Sarjana Pentadbiran Perniagaan - MBA
The University of Waikato

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - MBA

0 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

* Bayaran 2020

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

MBA Waikato adalah kelayakan pengurusan kelas dunia yang praktikal. Ia direka bentuk untuk melengkapkan para pemimpin dan pengurus yang baru muncul dengan kemahiran dan keupayaan menjadi trailblazer yang boleh menguruskan kekaburan, kerumitan dan persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Sekolah Pengurusan Waikato berkomitmen untuk membangunkan pemimpin perniagaan inovatif dan etika, yang disokong oleh sekolah perniagaan yang memberi tumpuan kepada penyelidikan bertaraf dunia dalam menerajui inovasi dan pengurusan yang bertanggungjawab.

Pengetahuan dan pengalaman yang dibawa oleh para peserta ke bilik darjah sangat dihargai. Menyedari ini, kami telah membina satu program yang akan memberi inspirasi, mendidik dan mengubah lulusan MBA kami. Penekanan yang kuat diberikan kepada pembelajaran tindakan dan gaya pembelajaran diterapkan memastikan penerapan teori praktikal dan memberikan pulangan segera terhadap pelaburan.

Kami sering mendengar peserta berkata, "Apa yang saya pelajari hari ini, saya boleh memohon esok", yang mengesahkan sifat praktis kandungan kursus kami. Dengan MBA kami, belajar bagaimana untuk membawa dengan keyakinan, menerapkan inovasi dan membuat hubungan yang penting. Semasa perjalanan MBA, para peserta beralih dari fungsian kepada pengurusan strategik, dari pakar ke pemikiran umum, dari perspektif tempatan ke global, dan dari idea berstruktur ke inovatif.

Selamat datang ke Sekolah Pengurusan Waikato dan program MBA transformasi kami. Sertai kami untuk memulakan perjalanan yang mengubah kehidupan.

Akreditasi Triple Crown

Waikato Management School menduduki ranking paling atas 1% dari sekitar 14,000 sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah memperoleh status akreditasi Triple Crown - pengiktirafan kecemerlangan antarabangsa dalam pendidikan perniagaan. Program institusi, sekolah dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan kami telah diiktiraf oleh pelbagai peringkat global.

 • Persatuan untuk Advance Sekolah Perniagaan (AACSB) AACSB mengiktiraf institusi yang menegakkan misi dan nilai terasnya, berusaha untuk memajukan kepentingan pendidikan pengurusan global, dan mengambil bahagian dalam komuniti sekolah perniagaan terkemuka AACSB.
 • Persatuan Akreditasi MBA - AMBA dianugerahkan kepada program terbaik di peringkat antarabangsa, menandakan pencapaian tertinggi dalam pendidikan perniagaan pasca siswazah. Pelajar, sekolah perniagaan, graduan, dan majikan mengiktiraf AMBA sebagai standard emas.
 • Sistem Penambahbaikan Kualiti EFMD - EQUIS adalah sistem penilaian kualiti antarabangsa, penambahbaikan dan akreditasi institusi pengajian tinggi dalam pengurusan dan pentadbiran perniagaan.
 • Kedudukan CEO MBA Kedudukan - MBA Waikato mengekalkan status Tier Onenya dalam Kedudukan CEO Global MBA Rankings 2018, sejak pertama mencapai kedudukan ini pada tahun 2017. Waikato adalah salah satu daripada hanya 18 sekolah perniagaan di luar Amerika Utara dan Eropah untuk mencapai status ini.

Mengapa Waikato?

Sebab utama untuk memilih Waikato untuk perjalanan MBA anda

 • Disiplin teras dalam inovasi, kepimpinan dan pengurusan yang bertanggungjawab dikaitkan dengan program ini
 • Triple Crown yang diiktiraf oleh tiga organisasi akreditasi global - AACSB, AMBA dan EQUIS.
 • Saiz kelas yang lebih kecil bermakna tahap interaksi yang tinggi dengan pensyarah dan rakan sekelas
 • Penilaian ketat kemasukan membuat kohort profesional dan kultur pelbagai untuk meningkatkan pembelajaran dan rangkaian.
 • Pilihan kajian fleksibel untuk memenuhi jadual dan gaya hidup anda.
 • Yuran program merangkumi semua kos lawatan belajar dan bahan pengajaran

Permohonan

Permohonan untuk MBA Waikato boleh diselesaikan melalui portal dalam talian The University of Waikato di enrol.waikato.ac.nz

Untuk kriteria kemasukan dan keperluan bahasa inggeris, sila lawati waikato.ac.nz/go/MBA.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan
  • Riga, Latvia
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Kewangan
  • Charlotte, Amerika Syarikat
 • MBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan
  • Online