Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

pengenalan

University of Winchester memperkasakan pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka dan membuat perubahan di dunia. Terletak di Winchester, sebuah bandar Inggeris yang indah dan asli dengan warisan yang kaya dan budaya kontemporari yang bertenaga, kampus universiti yang mesra dan padat memberi pelajar manfaat kehidupan di bandar dan kampus. Kami terletak dengan baik dengan rangkaian pengangkutan yang sangat baik yang membolehkan anda sampai ke London atau pantai dalam masa sejam, dan Lapangan Terbang Southampton hanya berjarak 10 minit perjalanan dengan kereta api.

Universiti ini menawarkan pilihan ijazah sarjana muda dan pascasiswazah yang diajar di lima fakulti kami:

  • Fakulti Perniagaan dan Teknologi Digital: Fakulti moden yang berfikiran ke hadapan yang menawarkan pelbagai murid termasuk Perakaunan, Ekonomi, Pengurusan Perniagaan, Sains Komputer dan Pemasaran.
  • Fakulti Pendidikan dan Seni: Mempunyai sejarah yang panjang dan mantap dalam menyediakan ijazah berkualiti tinggi, dan merupakan rumah kepada Institut Pendidikan, Jabatan Pendidikan dan Pengajian Kanak-Kanak, Jabatan Seni Persembahan dan Pusat Pengajian Media dan Filem.
  • Fakulti Kesihatan dan Kesejahteraan: Ijazah cemerlang yang komited untuk memajukan kesihatan dan kesejahteraan untuk semua kehidupan. Fakulti termasuk ijazah Kejururawatan, Fisioterapi, Kerja Sosial, Kebajikan Haiwan dan Sukan.
  • Fakulti Kemanusiaan dan Sains Sosial: Ghairah tentang perkara yang menjadikan kita manusia, kami menawarkan pengajaran yang diterajui penyelidikan dan sokongan cemerlang dalam Antropologi; Arkeologi; Sejarah; Psikologi; Sains Sosial termasuk Politik dan Geografi; Falsafah; Bahasa Inggeris dan Penulisan Kreatif.
  • Fakulti Undang-undang, Jenayah dan Keadilan: Menyatukan jabatan Undang-undang dan jabatan Kepolisan, Kriminologi dan Forensik, fakulti menggunakan pendekatan antara disiplin untuk menawarkan rangkaian dinamik ijazah yang menawarkan penggunaan kemudahan pakar.

Lokasi

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Soalan