Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

pengenalan

Universiti West London - Kampus Rak RAK

UWL mempunyai reputasi untuk pendidikan berkualiti tinggi berkait rapat dengan pekerjaan. Kami berhasrat untuk memberi inspirasi kepada para pelajar kami untuk menjadi profesional inovatif, menyambungkan mereka kepada kerjaya yang menarik dan bermanfaat.

Berpusat di tengah-tengah salah satu kawasan perniagaan UK yang paling berjaya, Universiti mempunyai kakitangan yang sangat berpengalaman dengan banyak pengalaman dalam bidang masing-masing dan hubungan yang kukuh dengan industri mereka.

Semua yang kami lakukan direka bentuk untuk melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan akademik dan kemahiran praktikal untuk berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih. Kami adalah Universiti Kerjaya.


Di sini di University of West London, Kami telah melancarkan dengan kerjasama Kumpulan Pendidikan Kebijaksanaan yang merupakan penyedia infrastruktur akademik tempatan kami. Ini adalah Kampus Cawangan tunggal kami untuk memberi khidmat kepada para pelajar dari UAE, Timur Tengah dan Afrika.

Kami gembira untuk menawarkan pelbagai kursus berkualiti tinggi, kerjaya yang memberi tumpuan kepada kursus sarjana dan pasca siswazah, yang disampaikan oleh kakitangan pengajar yang berpengalaman.

Kami membawa etika pelajar kami ke Ras al Khaimah yang memastikan para pelajar berada di tengah-tengah semua yang kami lakukan dari segi kurikulum, pengajaran dan kehidupan kampus. Kami menawarkan jadual fleksibel untuk memenuhi keperluan pelajar dan untuk menampung profesional yang bekerja. Kelas-kelas yang disampaikan dalam Bahasa Inggeris, dan kelayakan yang dianugerahkan akan sama dengan apa yang kami anugerah di sini di UK.

Kampus Cawangan Universiti West London, Zon Akademi, Ras al Khaimah Emiriah Arab Bersatu:

Yang baru dilancarkan Pusat Universiti London Barat (RAKFTZ Branch) terletak di Zon Akademik Ras Al Khaimah Free Trade Zone, di Emiriah Arab Bersatu. Ini adalah Kampus Cawangan pertama Universiti West London di Timur Tengah./strong>

Kampus terletak di tengah-tengah sempadan Umm Al Qaiwan di Emirat Ras Al Khaimah di Al Hamra. Rak Ceramics, syarikat terkenal di dunia yang terletak di Kampus ini. Akses langsung dari emiriah Fujairah adalah kelebihan tambahan. Kampus ini boleh terus melayani seluruh emirat utara kerana ia terletak berhampiran Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah dan Dubai. Pusat ini mempunyai 50 minit pemanduan dari Dubai dan Pengangkutan disediakan di seluruh Emirates Utara termasuk Dubai.

Pusat ini menawarkan pelbagai kursus sarjana dan pascasiswazah yang diajar oleh kakitangan pengajar yang berpengalaman. Kelas-kelas yang disampaikan dalam Bahasa Inggeris, dan kelayakan yang dianugerahkan akan sama dengan apa yang kami anugerah di sini di UK.

Kursus yang ditawarkan termasuk Pengurusan, Kewangan dan Perakaunan, dan Pengurusan Perjalanan dan Pelancongan.

Kerjaya dan perkembangan pengajian

Selepas selesai kursus, pelajar MBA kami berasa lebih yakin dan ramai yang telah berpindah ke bidang pertumbuhan seperti sektor perbankan, perundingan, Kerajaan dan bukan keuntungan di arena antarabangsa manakala yang lain menjalankan perniagaan mereka sendiri yang berjaya.

Pascasiswazah MBA kami sekarang bekerja dengan syarikat-syarikat seperti:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Tayar Continental
The Times India
Jarvis Hotels
Penjaga

Perkembangan kajian


Semasa belajar, anda mungkin telah menemui kawasan yang ingin anda ketahui lebih lanjut. Kajian doktor membolehkan anda mengembangkan kemahiran penyelidikan dan generik untuk melengkapkan anda untuk beroperasi dengan jayanya sebagai penyelidik profesional./>

Sokongan kerjaya


Ijazah kami direka untuk membantu anda mencari kerjaya yang sesuai untuk anda. 96% daripada graduan kami bekerja dalam tempoh 6 bulan selepas tamat pengajian./>

Dengan lokasi London Barat yang dikehendaki, kami mempunyai hubungan yang kuat dengan banyak organisasi kebangsaan dan multinasional seperti BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, masyarakat Middlesex Law dan Savoy Education Trust. Kami mempunyai rekod prestasi yang kukuh dalam menyediakan penempatan kerja yang bernilai dan kami juga menyediakan pengalaman bersendirian di Universiti melalui skim Duta Pelajar kami.

Kebanyakan kakitangan kami mempunyai latar belakang yang berjaya dalam industri yang berkaitan dan boleh memberi nasihat tentang cara memulakan karier anda. Perkhidmatan karier kami juga akan membantu anda merealisasikan potensi anda dengan menawarkan nasihat pakar dan panduan mengenai pelbagai isu kerjaya, termasuk:

  • CVs
  • mencari pekerjaan
  • prosedur pengambilan dan pemilihan
  • sambung belajar.

Kami adalah Universiti Kerjaya.

Lokasi

  • Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

Soalan