Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

pengenalan

Selamat datang ke University of the Incarnate Word

Mengapa UIW?

Ringkas. Kami berjumpa dengan anda di mana sahaja anda berada. Kami menolong anda memperoleh kepercayaan dunia. Kami percaya ke mana anda pergi.

Ini membantu anda memulakan di San Antonio, ekonomi ketiga yang paling pesat berkembang di AS. Anda akan mendapat banyak peluang pekerjaan yang baik di sini - dalam penjagaan kesihatan, pendidikan, aeroangkasa, penyelidikan bio, tenaga boleh diperbaharui, animasi 3D dan reka bentuk permainan dan lain-lain program dalam bidang kerjaya terkemuka.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Dengan tradisi lebih dari 135 tahun, University of the Incarnate Word di San Antonio, Texas berkomitmen untuk mencapai kecemerlangan pendidikan dalam konteks iman kepada Yesus Kristus, Firman Tuhan yang Inkarnasi. UIW adalah universiti Katolik terbesar di Texas dan universiti swasta keempat terbesar di Texas. Dengan kampus utama yang indah di San Antonio, UIW mempunyai lokasi di seluruh bandar, dan Texas Selatan dan Tengah serta dua kampus di Mexico dan sebuah Pusat Kajian Eropah di Strasbourg, Perancis. UIW ditubuhkan oleh dan merupakan kementerian yang ditaja oleh Sisters of Charity of the Incarnate Word .

UIW komited untuk membentuk pemikiran yang baik dengan watak kuat yang akan mengembangkan dunia kita. Inti Misi UIW adalah komitmen terhadap keadilan sosial dan khidmat masyarakat. Dengan kurikulum yang dirancang untuk memperluas pemahaman pelajar tentang keperluan dunia, lelaki dan wanita belajar untuk menjadi warga yang prihatin dan tercerahkan, menggunakan kemahiran mereka untuk memberi kesan yang bermakna dalam komuniti tempatan dan global. Melalui program yang ditawarkan di peringkat sarjana, siswazah dan kedoktoran melalui 11 sekolah dan kolej, pelajar dapat mempengaruhi industri dan bidang pengajian secara positif.

Sebagai Institusi yang Melayan Hispanik dan Sekolah Pita Kuning , UIW dengan bangga menyambut pelajar dari semua latar belakang dan menyokong mereka sepanjang perjalanan akademik mereka.

UIW adalah satu-satunya program atletik Divisi 1 NCAA Katolik di Selatan, dan dikira 14 sukan dan 23 pasukan lelaki dan wanita. Sebagai ahli yang membanggakan dalam Persidangan Southland, pasukan UIW memodelkan semangat kesukanan etika dan atletisme teladan.

Kekayaan tradisi, ikatan yang kuat dan sejarah tersimpan telah melahirkan pangkalan alumni yang membanggakan lebih daripada 40,000 lelaki dan wanita di seluruh dunia. Graduan terus menjalani Misi UIW dalam bidang mereka, dengan mempamerkan karya teladan dalam bidang seni, perkhidmatan sivik dan prestasi profesional.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Ciri-ciri Kampus

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Pengalaman Capstone

Pelajar Sekolah Perniagaan & Pentadbiran HEB berkongsi kemahiran mereka dengan perniagaan dunia sebenar sebelum tamat pengajian.

Sebagai sebahagian daripada kurikulum perniagaan, pelajar MBA dikehendaki mengambil kursus capstone. Kursus-kursus ini dirujuk sebagai "batu penjuru" kerana ia adalah salah satu bahagian terakhir dalam ijazah pelajar dan kemuncak pendidikan program mereka. Kursus batu penjuru meminta pelajar untuk memanfaatkan semua pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh daripada kursus mereka yang lain dan menerapkannya pada senario dunia sebenar melalui projek batu penjuru.

Projek kursus Capstone memanfaatkan kekayaan pengetahuan pelajar dan pendidikan perniagaan untuk membantu perniagaan dan organisasi menangani cabaran. Pelajar juga mendapat banyak manfaat daripada pengalaman projek dan menyelesaikan kursus dengan lebih bersedia untuk memasuki tenaga kerja kerana kursus batu permata menawarkan mereka peluang untuk bertemu dengan pembuat keputusan organisasi, memahami struktur organisasi, menganalisis proses perniagaan, mengenal pasti cabaran perniagaan, meningkatkan kemahiran pembentangan, dan membangunkan kenalan utama untuk mengembangkan rangkaian profesional.

Dewan Sains Bonilla

Diubah suai dan dibuka semula pada tahun 2006 dengan peralatan canggih, Dewan Sains Bonilla (BSH) menempatkan jabatan Kejuruteraan, Matematik, Pemakanan, Sains Atmosfera (Meteorologi) dan Fizik di kampus Broadway. BSH mengandungi bilik darjah dan makmal moden untuk mekanik bendalir, kejuruteraan bahan, elektronik, meteorologi (siaran dan operasi), kesihatan pemakanan, mekanik dan pendidikan sekolah rendah. Pusat tunjuk ajar matematik terletak di tingkat tiga dengan tutor bersedia untuk pelajar yang memerlukan bantuan kursus matematik atau statistik atau memerlukan akses komputer. Juga terletak di tingkat dua (BSH 216) ialah makmal komputer 18 stesen yang menawarkan perisian yang dikemas kini untuk kelas dan penyelidikan persendirian.

Fakulti mempunyai pejabat berhampiran bilik darjah mereka untuk membolehkan interaksi yang mudah dan terbuka antara profesor dan pelajar. Pelajar digalakkan untuk menggunakan meja belajar, papan tulis, dan perpustakaan buku teks mini di kawasan pejabat fakulti BSH. Bilik mesyuarat pelbagai guna yang dilengkapi dengan teknologi A/V tersedia untuk fakulti, kakitangan dan pelajar di tingkat dua.

Rumah Suria

The University of the Incarnate Word 's Solar House direka dan digunakan oleh Jabatan Kejuruteraan UIW. Tatasusunan suria di dalam rumah membekalkan elektrik untuknya sepanjang tahun. Rumah ini dikira dengan ciri cekap tenaga, seperti Panel PV Kuasa Matahari. Ia juga mempunyai ciri kitar semula seperti kaunter kaca kitar semula ECO dan dek Trexnya (diperbuat daripada botol susu kitar semula). Antara ciri lestari lain, rumah itu mempunyai lantai gabus dan kabinet Parawood (pokok getah). Ia mempunyai kecekapan air dengan lekapan paip aliran rendah dan tandas dua siram. Selain itu, ia mempunyai kualiti udara dalaman berkat papan dalaman berwajah gentian kaca kaca hijau (kuil-dalam pedalaman), yang tahan acuan dan cendawan. Ia menghasilkan lebih banyak tenaga bersih daripada yang diperlukan untuk mengendalikan bangunan.

Rumah Suria mematuhi ADA, dan ia mempunyai pensijilan Platinum LEED oleh Kepimpinan USGBC dalam Reka Bentuk Tenaga dan Alam Sekitar. Pelajar reka bentuk senior menggunakan ruang ini untuk penyelidikan dan perancangan. Ia berfungsi sebagai pusat pelawat, kemudahan jangkauan, dan sebagai inspirasi untuk inovasi teknikal kepada pelajar dan masyarakat.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Lokasi

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Soalan