Keystone logo

University of Nevada, Las Vegas - MBA

A logo

pengenalan

Program MBA menyediakan pelajar dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan yang pantas dan sentiasa berubah melalui program dan kursus yang inovatif dan dinamik. Fakulti dan kakitangan di UNLV sangat berbangga menjadi rakan anda dalam membina kerjaya yang berjaya.

Lee Business School menawarkan program MBA sambilan. Program ini dirancang untuk menyediakan keterampilan pengurusan, perniagaan, pengetahuan, dan alat untuk menjadi pemimpin yang berwawasan dan kreatif. Pelajar mempunyai peluang untuk pengkhususan dan fokus mendalam terhadap isu-isu canggih melalui program dua darjah.

Program MBA Sekolah Perniagaan Lee di UNLV dirancang untuk mereka yang mencari peluang kerjaya dan kepemimpinan global. Dunia berubah dengan cepat dan pemimpin perniagaan hari ini berhadapan dengan cabaran baru dalam persekitaran perniagaan yang kompleks yang disokong oleh teknologi komunikasi dan struktur organisasi baru. Kejayaan dalam pasaran global baru memerlukan pasukan eksekutif yang bekerja di pelbagai fungsi dan di seberang sempadan.

Lokasi

  • South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

Program

Soalan